Merhaba arkadaşlar;

Son zamanlarda kulak-burun-boğaz meseleleriyle alakalı ciddi problemler yaşıyorum. Burnum her daim tıkalı, nöbetleşe olarak bir o deliği bir bu deliği tıkanıyor, hele ki sabahları nefes almakta zorlanarak uyanıyorum. Uyku kalitemi de ciddi anlamda etkiliyor bu durum. Sinüzitle bağlantısı olabileceğini düşünüyorum, belki de burun eğriliği. Kulağa gelince, son zamanlarda ciddi çınlama ve tiz-yüksek seslere dayanamama problemleri başgöstermiş durumda. Ses tellerimde ise nodül mevcut ve burun akıntısından ötürü olacak, sürekli öksürmek, boğaz temizlemek ihtiyacı hissediyorum.

Tüm bu sorunlarımı çözecek, alanında yetkin bir doktora ihtiyacım var. Ücret çok uçuk miktarlarda olmadığı takdirde kabulüm, ama elbette ki önceliğim daha makul fiyatlar olacaktır. Birşeyler önerin be ya, hayat kalitesini artırın şu garibanın.

 

hacettepe kbb çok iyi diye biliyorum. üniversite hastanelerine randevu sorunu malum ancak bir dene istersen.
geçmiş olsun

wild honey suckle

ne olursa olsun, güven hastanesi'ndeki fatih yalçın'a gitmeyin. burun tıkanıklığından delirseniz bile elektrik süpürgesiyle açın, yine o adama gitmeyin.

fiyat nedir sgk ne ölçüde karşılar bilmiyorum, telefonla sorabilirsiniz ama balgat koru hastanesi'nde prof. dr. erdoğan inal vardır. onu tavsiye ederim.

kibritsuyu

Gazi Üniversitesi Prof. Dr. Alper Ceylan

primarymaster
1

mobil görünümden çık