böyle sevgilisiniz bildiğin... kız diyor ki şu kızlayım şu an, birazdan da öpüşücem onunla... ne dersiniz ne denir amk :D bu ne lan nası hayatlar dengem şaştı ne desem bilemedim
not daha önce bu kızla öpüşmüş bir kez



 

kacirma hacit. 3'lu yaparsiniz. 2 kiz 1 erkek.

she was my baby

istemem o ne ya aldatılmayı kim ister arkidaş

mula

ooouvvv buralar erkek dolacak şimdi..
duşa sokacan milleti gece gece :)

ben dert edinmezdim ama kadınım tabe. olabilir.

fengari

alice harikalar diyarında derim.

redsvienas

sanırım alkollü ortamdalar :) sarhoşluk derecesini belirtmek için de demiş olabilir, dalga geçiyordur vs. vs.

he ama öpüşse de ben dert etmezdim.

king lizard

2 numarali arkadasa +1, nickini yazicam da gözüm secmiyor

fatihdr

ayrılırım.

sen git ben geliyorum

mesaj mi atiyor bu sekilde anlamadim. videoya cekip atmazsa dert ederim tabi. yoo atarsa da ederim niye benim yanimda yapmiyon giz derim.

babamasoliimbananickaldirsin

olum ben aynısını yaşadım. valla mal gibi hissetmiştim. hani daha önceleri düşününce takmam falan derdim de, başa gelince bi garip oluyor insan.

anil

benim yanımda da mamut abi var biz de birazdan öpüşcez derdim.

seksen9

Sonuç olarak o öptüğünün kadın olması hiçbirşeyi değiştirmiyor. Arzulayıp öpüyorsa kısmen bi erkekle de öpüşebilirdi diye düşünebilirsin. Meraktansa da aynısı. Sorf marjinal bulduğu içinde kız sıkıntılı

phoenixboy

sonuçta bu işte cinsel kimlikler önemli değil. sadece meraktan öpüşünce bir kerede kalır o iş ama arada çekim oluşmuşsa devamı geliyor.ki benim anladığım seyrek de olsa devamlı bir şey. cinsel kimliğini yeni yeni farkediyor olabilir. biseksüel olabilir, lezbiyen olabilir. kendini bu şekilde tanımlamasa bile zevk alıyor olabilir. kadın erkek farketmez yani benim için bu aldatmadır. tabi senin sınırlarını bilemem. garip olan bunu sana açıkca söylemesi. benim anladığım bu olayı senin aladatma olarak düşüneceğini düşünmüyor. konuşabilirsin onunla.

kendi kendine yasayan yavrucak

bu ülkenin erkeklerindeki mide mavi balinada yok. aldatma oluyor. aldatma deniyor yani. hazmedecek genişlikteysen devam aynen.

ciddiyet hemen simdi

Fakbadi ise derdimi sikerim.

arnold schwarzeneger

Sevgiliyseniz "ilgi delisi ırıspı" derdim, çünkü bunu istese bile böyle "başka kızla öpüşücem, haberin olsun" gibi bi cümle kurulamaz. Direkt tekmeyi basarım, umursamazlığı, emrivakisi ve aldatması yüzünden.

Sadece takılıyosanız, çok süper, negzel :D

pandispanya

fakbadi'nin kralı olur ondan. uu beybi.

sevgili olmaz. you know nothing jon snow der, siktiri çekerim.

[silinmiş]

Hatun bir kişi olduğum için tersini düşündüm. Erkek arkadaşım bir erkeği öpmek istese ne tepki vereceğimi düşündüm. "Bir erkeği öpünce nasıl oluyor acaba" amaçlı, merak ettiği için öpmüş olsa ve "Haa, böyleymiş. İyi, peki" diyerek olayı kapasa hiç sallamazdım. Sırf eğlencesine öpüşüyor olsaydı, "La geçen sefer ne komikti, yine yapsak ya" temalı bir yaklaşım olsaydı, "Eğlen de tadında bırak" derdim ama ondan sonrasında "Öeh, yeter" derdim. Sanki sizin kız arkadaş da tamamen ciddiyetsiz bir şekilde, eğlence ve geyik olsun diye bir kızı öpüyor. Bir anlamı olduğunu, bir şey hissettiğini sanmıyorum. Hatta aldatmaya girdiğini bile düşünmüyorum. Ama sandığım şey şu: bu kızcağız ciddi bir ilişkiyi kaldırabilecek olgunlukta değil. Yaşını bilmem ama büyümemiş. Sonuç olarak sizin tepkiniz de bunu bilerek olmalı. Hoşunuza giderse arada kaynayın, araya kaynak yapın.

aychovsky
1

mobil görünümden çık