i.imgur.com

Atlasjet'le İstanbul - İzmir arası uçacağım. Link'te görmüş olduklarınız oltam ve sazım... Sırasıyla 140 ve 100 cm boylarındalar. Kabinde yanıma alabilir miyim dersiniz?


 

Kabinde alamayabilirsiniz ama ayrıca gönderiyorlar söyleyince. Gerçi ona da dikkat etmiyorlar ama üzerine kırılacak filan diye yazılabilir. Saza izin verirler diye düşünüyorum ama olta uzun olduğundan almayabilirler. Arada bu boylarda ışık filan taşıyoruz almıyorlar genelde.

pokepoke

Ben şu aletle bindim birçok defa bindim.

lafamuzik.com

Çenen sağlamsa binersin. Kabaca olacak ama, mıymıntı biriysen bagaja gider ve muhtemelen kırılır.

alperz

Saz icin sikinti olmaz, softcaseli muzik aletleri cok rahat giriyor. Olta icin fe asagiya verirsem kirilir, bu benim en buyuk hobim falan gbi bir seyler soyle. Bir sey yapamaz misiniz de. Hostesler kendi dolaplarina koyarlar muhtemelen. Ben ve arkadaslarim defalarca hardcase icinde gitar tasidik hostes dolaplati sayesinde.

Hic konusmadan yuru elbette, bir sey demezlerse sen hic agzini acma. Derlerse konus, sularina giderek konus hep.

fakyoras

ben kamera tripodlarını hep kabine alıyorum sıkıntı olmuyo. ama bu çok büyükmüş. hostesleri ayartmak en mantıklısı ama bunu 2. x-ray'den geçerken alırlar mı o da var.

spirit crusher

sazı alırsın sıkıntı olmaz ama olta uçağa giremez güvenlik izin vermez. istanbul da böyle yani izmirde güvenlikler bir şey der mi demez mi bilemem.

carpenic
1

mobil görünümden çık