Merhaba,

Ekte bulunan ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum. 2 gündür bu şekilde oluyor. ilk önce ekranda ya çizgiler ya kararıp açılma oluyor sonra bu uyarıyı veriyor. Neden olabilir ?

teşekkürler.

edit: işletim sisteme windows 8.1 64

 

sürekli yapıyor mu ilk defa mı yaptı?

icimdekibiri

Dün ilk defa yaşadım bugünde oldu. Yani 2 gündür yaşıyorum.

Vermillion

makinenin tam modelini yazar mısın

icimdekibiri

Bilgisayarımı ilk aldığımda aynı sorunu ben de yaşamıştım. Garantiye göndermiştim iki kere anakartı değiştirip geri göndermişlerdi bana ama sorun devam ediyordu. Daha sonra üretici web sitesine girdim ve ekran kartı için olan güncellemeyi indirdim. Ondan sonra o hatayı hiçbir şekilde görmedim.
Nvidia ekran kartı var bende

kekremsinarkoleptik

ekran katının sürücüsünü kendi sitesinden değil de laptopun sitesinden artık hangi modelse ordan indir. öyle çözmüştüm ben

bir garip seyyah

windows 8.1 yapiyor bu aralar. butun suruculer uyumlu degil. eger ekran kartin eskiyse sorun cozulmeyebilir. ama gorece yeniyse surucu degistirerek cozebilirsin.

surucuyu guncellemeyi deneyin amd nin sitesinden keza ati kalmadi artik. eger windows 8 surucusu bulamazsaniz windows 7 yi kurmayi deneyin. bazen ise yariyor.

gel gel sarisinim sag yap gel

aynısı oluyordu bende, ekran kartını değiştim kurtuldum

dafuq

cevaplar için çok teşekkürler. ilk önce bilgisayarımın masaüstü olduğunu belirteyim ve çift ekran kullanıyorum. 2 tane ekran kartı denedim ve sorun oluştu. şimdi kartı cıkardım onboardan alıyorum goruntuyu ve tek ekran olarak kullanıyorum. Şuan bir problem çıkarmadı. Kartlarda mı yoksa driver mı çözemedim :/

Vermillion

bu arada kartlardan biri ati x1550 biri hd5450

Vermillion
1

mobil görünümden çık