Bugun superonline'ın 50 mbitlik baglantısını bağlattım, cep telefonundan test edince gerçekten 50 mbit ile bağlanıyor, ama masaüstü bilgisayarla max. 10 mbit ile bağlanabiliyorum, bunun sebebi masaüstü bilgisayarda kullandığım USB wireless alıcı mıdır acaba?

edit: resimler eklendi


 

Hayırlı olsun kardeş.

mike ehrmantraut

olabilir. ethernet kablosuyla bağlanıp deneyin bir de.

nesilsiz

Eğer pcdeki wireless alıcı 54mbpslik ise normal. En az 150mbpslik almalısın. Hatta fazla fiyat farkı yoksa 300 mbpslik al.

sutlu nescafe

yok aga 300 lük ya, aha şu ürün
www.vatanbilgisayar.com

fatihdr

valla benim masaüstünde ethernet kablosuyla bağlayınca 50 mbit görüyorum fakat usb wireless ile 10-15 arası görüyorum. ethernetle bağla birde?

false pretension

hocam sıkıntı o zaten fiberi çektikleri yer şam, bilgisayarın olduğu yer bağdat. ethernetten cayar mıyım yoksa. eee madem biz bu usb zımbırtısıyla 10 15 i geçemeyecez ne bokuma 300Mbps diye yazmışlar üstüne?

fatihdr

Markadan dolayı sıkıntı olabilir bence.

sutlu nescafe

ya ethernet ile tam hız alabiliyorsan modemle alakalı olabilir. yok kanal, yok 800 bilmemkaç bg n falan değişik ayarları var.

patr

beyler :( ethernet ile 3 Mbps gördüm şaka gibi :(

fatihdr

sorun bilgisayarın ayarlarında olabilir. kısıtlayıcı, sınırlayıcı birşey mi var. bir virüs mü var bilemiyorum ama cep telefonundan 50yi görürken bilgisayardan 3 görmen olağanüstü bir durum.

nesilsiz

evet ilacı formatmış. aynı zamanda superonline kullanıp torrent olayında sıkıntı - yavaşlık yaşayan varsa yardımcı olabilirim :)

fatihdr
1

mobil görünümden çık