Hacı, beni hasta ediyorlar. Telefonda taksitli alışveriş olayının kalkmasının ardından, hediye kartının taksitlendirilmesi vasıtasıyla telefon alma opsiyonunu da kaldırmışlar. Şimdi de bankalarla anlaşıp, krediye yönlendiriyorlarmış. Operatörlerin taahhüt dalgasıyla almaya kalksan, 1000 Lira tutarındaki bir telefon, neredeyse iki katına çıkıyor. Tek seçenek, krediyle almak gibi görünüyor. Son zamanlarda bu şekilde telefon alan var mıdır? Faiz oranları nedir, nasıl oluyor? Aldığım telefonu yaklaşık 5 sene kadar kullandığım için düzgün bir şey almak istiyorum. Yoksa 300'e de var telefon ama her neyse işte.




 

tek cekim alip sonrasinda o miktari taksitlendirme olayi vardi.. bu sekilde alinabildigini soyluyordu birileri sanki burda ama denemisligim yok..

buzzlightyear

nakit almak istersen yardımcı olabilirim. vatan'ın falan %30 indirimle sattığı fiyatlardan azcık daha düşük fiyata aynı telefonu sağlayabilirim.

ilgilenirsen olayın detayını paylaşmak mümkün.

jacknife

hızlıaldan 900 liraya tek çekim telefon aldım. bir kaç gün içinde banka mesaj attı harcamanızı taksitlendirelim diye. harcamanın tipine baktıklarını sanmam.

arandur
1

mobil görünümden çık