
annem mercimek çorbasını blenderdan çekmez, kendimi bildim bileli o filizlerden var çorbada. hep aynı markadan da almıyor, hepsi mi kurtlu?


hizli cevabin icimi rahatlatti, sagol. yani ben daha once hic dikkat etmemistim, belki hep vardi, belki yoktu, son uc seferinde gozume ilisti. sonuncusunda uyandim, acaba kurt degil mi diye.


yediğim her mercimek çorbasında var onlar yahu. küçükken ben de kurt sanırdım ama sonra hep olduğunu görünce kurt olmadığını anladım. ilk ikisinin kurt olduğundan nasıl emindin bu arada?


emindim derken, hic aksi ihtimalini dusunmedim bile demek istedim. beyaz ve hafif kivrimli olunca kesin kurttur dedimdi. bosuna dokmusum demek. ya cok sagolun, icimi rahatlattiniz.


Sorulması ve cevaplanmış olması çok iyi oldu. Dediğiniz gibi türkçe tek kaynak bu mesaj. gecemi kurtardı diyebilirim. Fena triplenecektim. Aynı şey kuru fasulyede de oluyor. Şüphe eden biri olursa, not olarak ekliyorum.


nasıl ya ben hiç böyle bir şey görmedim çorbada. annem blenderdan çekmediği zamanda da görmüyorum? kabuk gibi böyle ayrılıyor sanki o mu acaba
yalnız @aklimiseveyim cidden kurt değilse ama boşa döktüysen çorbayı komik değil mi ehehe
