İyi geceler duyuru'nun Combine güçleri.

Bu sene summer sale niye böyle sönük geçti? Sadece 4-5 oyun alabildim, genellikle istediklerimi şimdiye kadar almış olduğumdan ya da kampanyaya pek bulaşmadıklarından alamadıklarım olduğundan (Wolfenstein: The New Order, Watch_Dogs vb.) dolayı pek bereketli geçmedi benim için. Genel olarak da birçok yabancı forumda ve sitede bir memnuniyetsizlik var gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Eskiden indirim dönemleri gelince çılgın atar kredi kartı limitini sonuna kadar harcardık. Oyundan çok kartlara falan harcadım neredeyse.

Olur da uyursam tikleriniz sabaha, achievementlarınız bol olsun.

 

www.reddit.com

localhost

Hah ben de onu düşünüyorum ama, yine de az oyunu olan herkesin atlayacağı çok sayıda oyunu falan göremedik gibi geliyor.

thor odinsson

bence iyiydi ya. önceden de yakın zamanda çıkmış oyunlar büyük indirime girmiyordu ki zaten.

localhost

abi ben skyrim ve new vegas'ın süper düper editionlarını aldım, bana rahat bir yıl yeter onlar.

yalnux

aynı hissediyor thor, zira benim de alabileceğim 1 tane oyun olmadı yaz satışı ayağına. ne koysalar zaten sizde var diyor. haliyle sönük geçmiş gibi hissediyorsun. ama olmayanı da düşünmek lazım. steam yaz satışı, steam yıldönümü, sonbahar satışı, kış geldi vuhuu satışı derken atari zamanında 1 kaset 100 oyuna döndü hesaplarım.

madyb

steam'e ilk katıldğım seneler daha heycanlı hevesli geliyodu aa şunuda alayım bununda alayım moduna giriyordum. şuan steam istatistiklerinde en çok oynanan bütün oyunlara sahibim. çoğunlukta steam'e bir kaç sene içinde katıldığı için aynı şeyleri hissediyor olabilir.

2010 üyesiyim 4 sene olmuş vay be yaşlanıyoruz.

klakie
1

mobil görünümden çık