ya işte suç muç diye kimse bana maval okumasın.Sadece gerçekten yapılabiliyormu merak ediyorum.İçten içe de yapılabildiğine inanmıyorum.Ha beceren bi babayiğit varsa nasıl yapıldığı konusunda özelden mesaj atabilir mi?




 

elinde türkçe bir passlist varsa neden olmasın.

dazzlepod.com

bununla amerikadaki arkadaşımın kırmadığı wireless yoktu mesela.

ozzpwnz

Kıramazsınız.

angelus

bal gibi kırılır.

sniffing
aircrack -ng

araştırın biraz google'ı.

ozzpwnz

yapılıyor bilidiğim. ama linux işletim sisteminde yapılıyormuş sanırım.

anil

linux'a gerek yok. backtrack'i windowsta da çalıştırabiliyorsunuz. linux şart değil.

ozzpwnz

wep olunca kırılıyor bizzat denedim diğerlerini bilmiyorum.

klakie

Kali Linux. Gayet kirilir. Hele ki su tek tusla baglanti ozelligi varsa modemde, hic uzun surmuyor.

fever

Üç komşusundan internet kullanan arkadaşım var. Hepsinin şifrelerini kırmış. Biri tatile falan gidip modemi kapatınca öbüründen giriyor. Yapılabiliyor yani.

green knight

WPS'i açık modemler, ki hemen hemen hepsinin açık, çok kolay bir şekilde hackleniyor. WPA2 şifrenizi 30 haneli de koysanız WPS'iniz açık olduğu sürece 1-2 saate olmadı maksimum 10 saate modeminiz kırılır. WPS'i açık bırakmak iki kapılı binanın girişlerinden birini çelik kapı, zincir, demir parmaklıkla kapatırken diğer kapıyı tamamen açık bırakmak gibi.

darkredanger

şifreyi elde etmek sadece program vasıtası ile yapılan bir şey değil. akıl kullanmak da önemli. mesela halkımızın şifreleri bellidir. 12345678, 888888888 gibi. deneyerek bulduğum çok wifi şifresi oldu. backtrack ile de makinemin zayıflığı ve yeterli vaktimin olmaması nedeniyle sadece netmaster modemleri kırabildim. yine böyle bir duyuruda birisi sallamayın lan, öyle şey mi olur demişti. 8snde kırılan netmaster modem penceresini koymuştum ben de. o yüzden uydunet kullananlar varsa o modemi çöpe atsınlar önce

patr

bende kırılıbildiğini biliyorum ama kendi sisteminizin güçlü olması gerektiğini biliyorum.

mayday

kırılabiliyor sanırım çünkü bi ara ttnet'ten uyarı gelmişti. aşağı yukarı şöyle birşey yazıyordu: maksimum kullanıcı sayısına ulaştınız (12)

yanılıyo olabilirim ama wireless şifremi bulduklarını düşünmüştüm. ve internet baya bi yavaştı o zamanlar.

lionel andres
1

mobil görünümden çık