aynen böyle.. Elimde okuduğum ve bir daha okumayacağım kişisel gelişim, roman vb tarzı kitaplar var. En azından bunları 3-5 liraya satabileceğim istanbul avrupa yakası sınırları içersinde bir kitapçı biliyor musunuz ?

Not: Bakırköy'de tren istasyonu üstündeki kitapçılara sordum. Ne hikmetse ikinci el kitap alınır diye koca koca afişlerle yazmalarına rağmen hepsi duddak büktü, hiçbiri almadı. Hatta onu geçtim ukalalık bile yapan oldu. Hem fiyat soruyorlar ne kadar istersin diye sonra bir şey söyleyince yok kitap falan almıyoruz, ihtiyacımız yok diyorlar. Yok mudur başka bir yer ?


 

internet üzerinden (hepsiburada vb. sitelerde) satmayı deneseniz?

hia

hepsiburada.com ikinci el kitap alıyor mu ki ?

joehigashi

gittigidiyor.com olabilir. siz kullanıcı hesabı açıp, fiyat belirleyip satacaksınız.

tabudeviren

kitaplarını listele burada sat.

radikalherif

hepsiburada.com olmazda gittigidiyor.com ya da sahibinden.com olabilir. hepsiburada da ikinci el ürün olmaz.

rurouni

Beyazıt'ta sahaflara sorabilirsiniz.

mavi karanlik

en temizi sahaflar. buradan bir arkadaş 3-5 tlye satıyordu sordum 1 kişi almamış. ben taşınırken gittigidiyorda ücretsiz dağıttım sadece kargo ödeyin dedim gıcır gıcır 20-30 tllik kitaplar sadece 3 kişi aldı :) öyle böyle de değil ha. yaşar kemal, orhan pamuk, oğuz atay, elif şafak, ahmet ümit her bir şey vardı. html giriş kitabı, adobe teknikleri ve safahat dışında bir tane bile gönderemedim :) (satamadım demiyorum bak ücretsiz veremedim)

oztokyolu

bazı sahaflarda okumak istediğiniz kitaplara karşı takas edebilirsiniz. aslıhan pasajı'nı öneririm.

alkolikfedai

taksim-beyoğlu balıkçılar çarşısının içinde bir pasajın alt katında sahaflar var, oraya sorabilirsiniz. (galiba aslıhan pasajı da orası oluyor?)

ama kişisel gelişim kitapları pek para etmez, tanesine 1 lira verse şükredin, çünkü zaten ancak 2-3 liraya satabiliyor, o da belki. romanlar da yazarına göre değerlidir.

ashh
1

mobil görünümden çık