
son sene 16 dersin 12sini verdim. 4 dersten okul uzadı. bunlar fasa fiso.
ekleme: sınıf arkadaşım 16 dersi tek senede verdi. okul tarihine geçti. ve bizim dersler dönemlik değil, senelik.


benim bi arkadaşım da ilk senesinde tüm hukuk derslerinden kalmıştı. ben de dalga geçmiştim öss'de türkçe çözebiliyorum diye bok vardı da gidipp hukuk yazdın di mi diye. bi sene uzatmalı olarak mezun oldu o da. ama asılmak gerek tabi.


Mali hukuk alanına yönel, para orada. Eğer okulu bitirebilirsen.
Gaz olarak tanıdığım iki avukatın 10. senelerinde yıllık 500k'dan fazla kazandıklarını söylemek istedim :)


ben de aynı durumdaydım gazi hukukta öğrenim gören biri olarak şuan 4. sınıfım seneye bitircek gibiyim, mutluyum, kasma fazla bence


yav gecersin. al tarafı 10 ders.


Hukuk fakultesi boyle son senede acayip miktarda dersleri veren insanlarla doludur. Tabi daha fazla alttan birakmamaya bak ama 10 ders hicbir sey degil, verirsin.
