Ahali nedir bunun kaynağı?

Cidden merakımdan soruyorum. Ne oldu da çıktı bu gülme şeysi, ilk kim çıkardı misal. Tarihçesi nedir?

Sözlükteki başlığını okudum da yorum var hep, belki burda bilen biri çıkar.

 

2005-2006 gibi yaygınlaştı işte. sözlükten de bikaç kişi yaygın olarak kullanınca başkaları da her yerde yapılır oldu. bi de bunların orjini sdfjklsdfjkl'dir. dikkatli bakarsanız bi döngü var ahaha.

bence sempatik bi betimleme.

deckard

Yaşamın kaynağı sözlükmüş...

:-)) Arkadaş bunun kaynağı kesin olarak sözlük mözlük değildir zaten öyle kaynağı olacak bir şey de değil ki. Bu bir refleks ya hu. Çok komik bir şey olunca kişioğlu ne bok yiyeceğini bilemeyip, ne kadar güldüğünü anlatmak isteyince rastgele basıyor klavyeye.

Karluk

rastgelelikten biraz uzaktir. Turkiyede internetin ilk yillarinda boyle bir gulus stili yoktu, bir zamandan sonra insanlar boyle gulmeye basladi. Lokal bir olgu yani, ecnebilere yapinca anlam veremiyorlar ornegin.

(bkz: asdgfad diye gulup karsidakinin anlayacagini ummak)

kurukafa

mizah dergilerinden türeme diye hatırlıyorum

lancelot du lac

irc kökenlidir. ilk kez 90 91'de yaygın kullanılmaya başladı, Türkler tarafından kullanılır, el oğluna yazarsanız huh falan der. sağ elin rastgele basımında yüksek olasılıklı bir çıktı kombinasyonudur.

rygard

yıllardır vardır bence ama iğrenç olduğu kesin, ahaha, muhaha, zuhaha daha sevimli bence.

baldur2

sdfjsdljkfs öte yandan 10 parmak klavye kullanmanın işaretcisidir. 2-3-5 parmağı ile yazanlar pek yanaşmaz bu harf öbeğine.

skatheist

www.eksiduyuru.com buradan aldin degil mi?
bu yazarla sizi bulusturup kavga ettirtecem sdfjsdljkfs

samfisher
1

mobil görünümden çık