selamlar,

şimdi bu ayakkabıyı bilenleriniz vardır belki. bilgi amaçlı olarak:
www.hepsiburada.com

yağmurlu, yer yer bayağı sağanak yağışlı havada çıkılacak seyahat için bu uygun olur mu dersiniz? çok yürünecek, bu bilgiyi de göz önünde bulundurunuz pliz. yoksa artık yaralardan yara mı beğenir ayacıklarım?

 

Vıcık vıcık olur ayakların. Goretex falan kullan. Columbia'nin omni-tech olan modelleri de olabilir su gecirmez olan. Onlarda goretex gibi.

delifaruk

ayakkabıyı çok yanlış değerlendirmişsiniz. drainmaker ve de türevi ayakkabıların kullanım amacı ayağı sudan korumak değil, suda yürürken ayakkabının içine giren suyu tahliye etmektir. yani su geçişi olan yollarda, dere içi yürüyüşlerde falan ayakkabıyla yürürüz. normal bir ayakkabı suyu içine çeker ve de ağırlaşır, geç kurur. drainmaker giydiğimizde ayakkabı suyu içeride tutmaz, tahliye eder, hafif olur rahat yürürüz. her ihtimalde ayaklarınız sırılsıklam olur.

dolayısıyla ayaklarınızın ıslak ıslak olmasını dert etmeyecekseniz giyin ama bir süre sonra tahriş olacaktır ayaklarınız. yok ayaklarınızı kuru tutmak istiyorsanız uzak durun.

kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci

@kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci, yok ayakkabıyı doğru anladım ama yağmurdan kaçış olmayacağını düşünüyorum artık, bari çabuk kurusun demiştim. tabii çorapla giymek akıl karı değil, o yüzden de cıbıl ayak sürekli giysem sıkıntı olur mu diye merak etmiştim aslında :)

ama vazgeçtim bir daha düşününce :)

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık