evet selamlar,

yeni bir "A mı dim, B mi dim?" sorumla karşınızdayım. bugün içinde karar vermem lazım, bileti alıcam.

öncelikle salaklığıma doymiyim ki plansızlığımın, programsızlığımın cezasını çekiyorum. şimdi haftaya bir festival için Polonya'da olacağım, ülkeye giriş için Varşova düşünüyordum ancak bazı uçuşların iptal olması/olmaması nedeniyle diğer uçuşlar da dolmuş :) ben de civar ülke ve illerden ülkeye sızayım dedim. uçuşlara baktığımda bir Berlin (cumartesi), bir de Lviv (pazar) uygun gözüküyor.

benim 1 Temmuz salı sabahın köründe Krakow'dan (8:00) ya da öğlen Poznan'dan (14:00) trenim olacak (festival için tren kaldırıyolar). Berlin'den Poznan'a ve Lviv'den Krakow'a tren seferleri var, o konuda sorun yok. ancak:

Berlin'i gördüm, Poznan'ı görmedim. Lviv'i görmedim, Krakow'u gördüm. hangisi daha görmeye değer? hangisinden nasıl yapayım? ucuzluk için sanırsam Lviv, Poznan'ı da merak etmiyor değilim. valla esas niyetim yolda, orda burda kalmamak, festivali kaçırmamak. yoksa "ooo tabii ki Lviv olm manyak mısın?" diyenleri de anlıyor, ama diğer açıdan daha çok bakmaya çalıştığımı berlitmek istiyorum.

buraya kadar okuyanlara çok teşekkürler! sizi seviyorum! görüşürüz!

 

berlin-poznan-varşova yolculuğu daha konforlu olur.

diğer yandan lwiw Ukraynanın güzel bir şehiri,hiç biri bir krakow kadar güzel değil tabi.

lwiw-poznan bence eşit güzellikte ortamsa poznanda da var, lwiwe göre daha güvenli ve adam sikmeye çalışan taksici ve esnaf yok.

+lwiw-krakow arasında sınırda uzun süre bekletiyorlar,almanya da direk geçiyorsun,neyse bunlar ufak detaylar.
sen bilirsin,comformist biriysen berlinden poznana ,maceracıysan lwiwe git.

rudeboy

krakowu gordun ama ne kadar gordun? tuz madenine, kamplara, alttaki rafting alanina falan gittin mi? krakow inanilmaz dolu bir sehir, bir hafta bile kalsan yine gorulecek seyler bulunuyor.
krakow-lviv daha mantikli. slavlarin trende sapittigini gormek icin bile deger.
ne festivali bu?

brawler

gençler, Lviv yaptım ve iyi ki de yapımşım. çok güzel bir şehir, o meydanı falan çok çok hoşuma gitti, tekrar bile gidebilirim. sokağa piyano koymuşlar olum, gelen giden otursun çalsın diye! ne güzel müzik kültürü gelişmiş yerler var bu dünyada... biz ölelim valla...

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık