biz 2 kişi istanbuldan pazartesi günü izmir'e gitmek istiyoruz, tren mi otobüs mü karar veremedik, hangisi daha mantıklıdır acaba? ve fiyat/süre konusunda bilgi verirseniz pek güzel olur.




 

izmire tren yok sanki:sss

ne bok yedim ben

feribotla yenşkapıdan bandırmaya gidip, oradan trenle izmire gidebilirsiniz. feribot 2 saat sürüyo, indiginiz yerden de trene binebilirsiniz ama tren yolculugu ne kadar sürüyor o konu hakkında fikrim yok.

bordeaux

otostop var bele$

astaroth

bu sıcakta trende baygınlık geçirmeyesiniz.
varsa mavi tren olabilir. klimalı onlar.

zeki baba

bandırma'dan trenle gitmek mantıklı görünüyor bence de.
yanılmıyorsam izmir-balıkesir 3 saatti bir kaç sene önce.
takriben 1-1½ saat daha ekleyebilirsiniz bandırma-balıkesir arası için.

sfenx

tcdd.gov.tr den arattım. yok izmire tren. olsa ben giderdim zamanında:)) tek şansınız otobüs yani. ama daha önce denildiği gibi feribotla aktarma yaparsanız bilemem.

ne bok yedim ben

yenikapı'daki deniz otobüsü fiyatı da dahil 32 lira falan izmir'e tren parası.
geçen sene araştırmıştım ben de bu konuyu.

aithra

Bandırma İDO feribotundan aktarmalı olarak klimalı trenlerle gidebiliyorsunuz. İsterseniz bir de aynı şekilde geri dönebiliyorsunuz. Son fiyat da 37 lira mıydı neydi, pahalı olan kısmı İDO bileti. TCDD ucuz ve klimalı hatta o kadar klimalı ki üşütebilirsiniz ama asla sıcak basmaz.

Karluk

otobüs çok daha mantıklı bence fiyat/süre baz alındığında..

dambil

otobus 40-45 ytl
uçak 39+vergi 55 e fln geliyor
otobüs 8saat uçak 1 saat
bence uçak bileti bakın

demlikposet

izmir e tren için eskişehire gidip orada 8 saat falan beklemeniz gerekiyor.yani yok.ama bir gemi gibi bişi vardı onu bir araştır bence.

ground
1

mobil görünümden çık