arkadaslar halen okuyorum. ama yeni bi is buldum biraz harclik kazanmak icin. Sirketdeki patron dediki biraz arastir kendin hangi türlü modeler var diye. Ben simdiye kadar bi marka buldum Carrier(eskiden Linde). Baska hangi markalar var ünöü olan ?

www.ebay.de


 

Türkiye'de uğur kullanılır. Zaten bu dolaplar bildiğin tenekeden ibaret oluyor bir iki noktadan soguk hava üfler sadece. Motorunun üreticisi önemli. Danone coca cola uludağ ve senin gösterdiğin gibi marketin kendisinin satın aldığı dolaplar hep uğur markaydı. Bunlardan iyisini de görmedim zira soğutma ve süreklilik konusunda harikaydılar (hala danone camlı dolabımız balkondadır nofrosttan iyi çalışıyor). Daha iyi bir marka ancak tüketim konusunda ortaya çıkar diyorum.

taqster

Edit yapamadım ekleyim. Saydıgım meşrubat markaları kendi satın alıp marketlere dağıtır onların tercihleri karambole olmaz. Büyük bir markete gidip cocacola dolaplarının kapısını aç. Ya kapının da altında siyah taban kısmında ya da kapıyı açtığında ışıklı tabela kısmının altında kalan kısımda dolap ve marka bilgileri olur.

taqster
1

mobil görünümden çık