şimdi bir saatim var, dijital bir saat, fonksiyonelliği için günlük olarak kullanıyorum. camında çizikler oluştu zamanla, hatta bi kere beyaz bir zemine çarptım bayağı sert, ordan kalma bir ufak beyazlama oluştu. tırnaığmı üzerinde gezdirince çook hafif bir takılma oluyor.

şimdi sorum şu ki; bu saatin camını temizletebilir miyim? eskiden swatch saatimi mağazaya götürünce ekranı parlatıyorlardı, çizikleri falan da gideriyorlardı.

başka herahangi bir saat için de bu yapılabiliyor mu? kadıköy civarı nerede yaptırabilirim? bir de cam bombeli, tepsi gibi düz değil yani, bişeyi değiştirir mi bu durum?

tişikkirlir!

 

saat kullanmayı bırakalı yıllar oldu ama eskiden benim de saatim böyle çizildiğinde çok ince zımpara ile çiziği sımparalar ve cam seviyesene kadar indirirdim. sonrada camda oluşan zımpara izini ve blurlanmayı oto pasta ile giderirdim.

fakat bunu yaptığım saatin camı cam mıydı yoksa mika vb bir ürün mü hatırlamıyorum.

sen bu seçeneği araştır ama camının cinsini öğren.

cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam

muhtemelen gidersen swatcha yaparlar kadıköyde akmarın sokağında superstep var orda swatch saatler falan da satılıyor orda sorabilirsin. benim swatch saatimin camını düzeltmişlerdi.

yinyue

Benim de Casio saatim vardı, onu halletmişlerdi. Normal bir saatçide yaptırmıştım. Bombe konusunda emin değilim, ama şansını dene bence.

hrvl
1

mobil görünümden çık