selamlar,

şimdi 2 hafta sonra polonya'ya gidicem bir festivale. ondan önce de biraz erken gidip biraz backpack turu yapayım diyorum.

Krakow'a önceden gittim ama bi daha giderim, ordan Wroclaw'a geçebilirim, sonra belki Poznan, ordan da son durak Gdansk. Lodz'a iş gereği sürekli gidiyorum artık "öğk!" geldi, orası listemde yok.

başka eklemem gereken, tavsiye edeceğiniz yer var mı?

bir de polonya'daki couchsurfing kitlesi nasıl? insanına göre deişir tabii ama leh insanıyla hiç öyle bir durum samimiyetim olmadı henüz, o yüzden belirgin bişeyleri varsa bilemeyebilirim. genel olarak pek sıcakkanlı insanlar değiller, orası tamam. ama o konuda da tavsiyelerinize açığım.

hepinize teşekkürlerimi sunuyor, mutlu bakan gözlerinizden öpüyorum!

 

benim couchsurfing'ten ilk misafirim polonyalıydı. inanılmaz güzel zaman geçirdik, çok dolu dolu, kafa dengi biriydi. çokca gezen bir adamdı, bana couchsurfingte dikkat etmem gereken şeylerle ilgili yığınlada tüyo vermişti. yani bizim gibi hobaaa sarılayım, öpeyim modunda değiller belki ama soğukta değiller pek çok avrupa ülkesi gibi.

Phoebe

Polonyadaki couchsurfing tayfası oldukça aktif. ben Lodzdan krakowa arkadaşla gittiğimde couchsurfing yaptım gayet ilgilenmişlerdi.CS'dekilerin çoğu ya çok iyi ingilizce bildiğinden ya da ingilizce ve insan tanıma amacında olduklarından bence diğer ülkelerdekilere göre daha sıcak kanlılar dolaştırma ve ilgilenme konusunda,CS deki ana grup yabancıları seviyor Polonyanın genel halkının tersine.

onun dışında cs meetingleri ve dil exchangeleri pub crawları falan da çok sık olur her şehirinde polonyanın.

iyi eğlenceler.

rudeboy

gecen hafta 1 gece milanoda cs yaptım adam gelenlerin tarihli listesini yapmıstı 2 senede 200 kişi falandı hiç turk yoktu listede ve yuzde 70 polonyadandı. cok dikkatimi cekmişti.

slalom
1

mobil görünümden çık