[q]
(12) 

alınmalı mıyım ?

habib #787330
çok yakın olduğum bir arkadaşım var, yediğim içtiğim ayrı gitmez. Birbirimizin evlerinde kaldık aileler tanışır vs vs. Neyse bu yaz ben çalışmak için kuveyte staja gideceğimi söyledim buna, temmuz ağustos arası. Bizimkinin de temmuzda stajı varmış, eylülde bişeyler yaparız şeklinde ayrıldık. neyse geçen gün netten konuşuyoruz. bunun ikinci bir staj işi olacaktı ağustosta o ne oldu diye sordum, bu da ağustosunu boş bırakmak istediğini hatta bir arkadaşıyla avrupa gezisi yapacağını söyledi. bana da soracakmış ama kuveytte olacağımdan sormamış. ne zaman gideceğini sordum 21 ağustosa almış biletini. sonra da bana sen ne zaman dönecektin diye falan sordu. şimdi ben buna çok alındım çünkü benim ne zaman döneceğimi bile net bilmiyor ve böyle bir plana "en yakın arkadaşı" olan kişiyi dahil etmek için hiçbir şekilde uğraşmamış. 9 gün daha beklese istanbulda oluyordum en azından insan bi dahil etmeye çalışır. zaten eylül başı dönücem olmaz dedim, ondan sonra da mutlaka beraber bi plan yapalım ekim için falan diyor. ben alındım sanki biraz, haklı mıyım ?




 

bu kadar alıngan olmayın bence. kasti yapmamış gibi geldi.

earthangell

haklısın, alınmalısın.
bu umursamaz tiplerden nefret ediyorum.
sen her şeyi aklında tutarsın, unutmazsın ama o "aaa o bugün müydü?" gibisinden şaşırma ünlemleri ile doludur.

livaneli kadir

insanın aklında onlarca şey oluyor kendi hayatı ile ilgili ne kadar yakın arkadaşta olsan unutuyor bazı şeyleri. çok takılmamak lazım.

kuzey li

Haklı mısın haksız mısın bilmiyorum ama ben de alınırdım. Sen de sallama boş ver. Ekim için plana da bakarız falan de.

zero times infinity

cok alingansin

exlibris

Alıngansın. Haber verse hoş olurdu tabii. Fakat herseyi söyleme mecburiyeti yok.

efrasiyab87

Haklısın. Ama yapcak bişey yok bu durumlar büyütüp, yalnızlaştırıyor insanları.

oldboy

alınacak bir şey yok.

oğlum çok zor lan

Bu alınganlık sevgililik seviyesinde bir alınganlık, sizin düzeyinizde değil.

angelus

Ben de alinirdim. Bu tur durumlarda sen de ayni davranacaksin karsi tarafa. Sende beraber takilalim diye kasmazsin kendini olur biter bundan sonra. Benimde benzer birsey basima gelmisti, bende ozellikle yaptigim programlarda haber vermemeye basladim, rahatsiz oldu. Anlamiyorum insanlari...

Edit: Ama bana da alingansin diyenler oluyor. Ben de bir baslik acicam.

delifaruk

O senin en yakın arkadaşın olabilir ama sen onun en yakın arkadaşı değilsin bence. Eğer sürekli kendi arkadaşlarıyla bir sürü ortak şey yapıyorsa bilemeyeceğim ama normalde böyle bir olay en yakın arkadaşa anlatılır.
Ben de buna benzer bir durumu yaşadım. Arkadaşım tatile gideceğini bana söylememişti ama ben bir yerden duymuştum. Benim gideceğim yerde onun yazlığını yarım saat uzaklığındaydı. Ben de ona söylemedim. Aynı anda aynı şehirderdik.
Sonra onu en yakın arkadaş kategorisinden çıkardım zaten.

mornie

montla sıç.

vendorth
1

mobil görünümden çık