
sabahlıcaksan sorun yok bence


spor yapıp basit şeker alıyorsan zaten o yaptığın spora ihanet etmiş olursun. bahsini ettiğim vücut geliştirme bu arada. şekerden ve beyaz ekmekten kesinlikle uzak durmalısın. ayrıca dinlenmek, beslenme ile beraber bu işin %60-70'i.


zayıflamak için spor yapıyosan bile çok aşırı değil. yumurta 1 tane haşla bundan sonra. albeniyi yarım yap.


Meyve suyu ve Albeni = şeker. Şeker de iyi bir şey değil.


amacın sadece spor yapmaksa takma kafana. ancak iyi bi fiziğim olsun, kaslı olayım diyosan o yediklerinle bi yere varamazsın.


Bunları yiyorsanız eğer boşuna spor yapıyorsunuz. Spor sonrası basit şekerden aldığınız kalori yaptığınız sporda harcadığınız kaloriden daha fazla. Aldığınız protein de yetersiz. 2 yumurtadan gelecek olan protein miktarı 12 gram. Spor yapıp bu kadar sağlıksız beslenen çok az kişi vardır.
