[q]
(9) 

Yine Yanık

jools leno #786555
Yüzümü yaktım,elmacık kemiğinin orda orta boyutlu bir t harfi şeklinde,bi 6-7 dakika akan soğuk suyun altına soktum orayı.daha önce de parmağımı yakmıştım,o zaman yumurta akını uygulamıştım parmağıma ve geceden sabaha iyi olmuştu neredeyse,şimdi de ona dayanarak yine yumurta akını çırpıp sürdüm,iz kalmaz değil mi,öyle ağır bir yanık değil çünkü,ben iz kalmaz diye düşünüyorum ama sormadan duramadım,ne diyorsunuz?
edit: ayrıca pomad var evde,bir de şu gümüşlü olan neydi,o da bitmemiş olabilir



 

sakın güneşe çıkma diyorum. iz kalmamasını istiyorsan güneşten koruman lazım. yoksa kahverengi leke kalabilir.

kerbeee

Sürekli olarak Silverdin sürmeniz lazım iz kalmaması için. Uzunca bir süre.

amelie poulain

ben de geçen yaz kaşımın ortasını yarmıştım, dikiş atılmıştı, baya korkmuştum iz kalır diye. doktor contractubex yazmıştı. baya iyi bi krem. onun dışında ben e vitamini almıştım eczaneden, kapsül şeklinde. onu da sürdüm. cilde iyi geliyor e vitamini. harry potter gibi geziyodum da bişe kalmadı şimdi pek. aklında olsun yani. geçmiş olsun :)

soybean

silverdin ve contractubex eczaneden reçetesiz alınabiliyor mu peki ? bir de bu contractubex le e vitaminini yanıkta kullanabilir miyim ?

jools leno

contractubex şahane birşey evet ama soyma etkisi var. ayrıca gnelde skarlarda kullanılıyor diye biliyorum. senin işini madecassol de halleder. inanılmaz yenileme özelliği var.

kerbeee

bepanthen merhem
silverdin
anestol
üçünü karıştırıp sürüyorsun, iz bırakmıyor.
ama ne kadar erken sürersen o kadar iyi.

innerbliss

silverdini yüze kullanmamakta fayda var.

contractubex pahalıdır ama iyidir. en az 6 ay kullanmazsan faydasını göremezsin.
temiz tut, varsa tetramisin sür.

siradisi00

Bepanthen artık yok, ben Südocrem aldım yerine. Yara hali geçince Madecassol surebilirsin. Contractubex bayağı pahali, reçetesiz alınıyor mu bilmiyorum.
Silverdin ve Anestol sür evde varsa.

Lim5

evde madecassol buldum,anestolle silverdin bitmiş,onları da aldırırım,şimdi bu madecassol iyi gelir mi ?
edit: anestolle silverdini de buldum bitmemiş,bu akşam süreceğim,saolun tavsiyeleriniz için,farklı tavsiyeler olursa bekliyorum yine

jools leno
1

mobil görünümden çık