
hicbir ilmi gecerliligi olmamakla birlikte...
- yasim 40
- 12-13 yasimdan beri her turlu tasinabilir muzikcalarla butunlesik hayat yasadim. hatta lise-universite zamani kulaklikla yattim uyudum.
- sokaktayken en yuksek volumde dinledim, otobusun sesini bastiracak sekilde. evde orta volumde.. en sevdigim grup iron maiden.
- alerjim oldugundan kulagim tikanir durur, sonuncusu gecen sene yapilan duyma testinde yasima gore bile cok iyimisim :)) ostaki borusu sorunlu ama hala :((
kulak kanalinin icine giren modellerden kullanmiyorum ama (tikaniyor kulagim).
dedigim gibi hicbir ilmi gecerliligi yoktur soylediklerimin.


babam denizciydi ve uzmalığı da telsizdi. 40'lı yaşlarında emin değilim ya 39 sonları ya 40 başları sağ kulağında işitme kaybı ve kulak çınlaması başladı ki babam da hep sağ kulağını kullanırmış. böyleyken böyle.
edit : tedavisi yok.


denizcilik ayrı be abi 1001 tane tiz frekans geliyor, hem gemideki inanılmaz vibrasyon ve gürültü de cabası.
