Sevgili duyuru ahalisi,

Soru başlığıda bir acayip oldu.Neyse düğün, nişan gibi organizasyonlara sıkıldığı için gitmeyen var mı? Acayip sıkılıyorum, daralıyorum. Var mı böyle ortamlarda sıkılan?


 

var, gitmiyorum kesinlikle.

rock n roll

Gitmeden önce sakin tutacak fakat belli etmeyecek kadar içmek; şöyle bir görünmek ve mekandaki en ıssız noktaya çekilip ilkokulda sakız çiğnerken hocaya belli etmemeye çalışıyormuş gibi kablosuz kulaklık ile katatonia - 12 dinlemek, bu sırada halay çekmeye yeltenen tuhaf insanları görmek önerilen bir şey değil. Ben yaptım oradan biliyorum.

Keşke gitmeseydim. Keşke hiç kuzenim olmasaydı. Kuzenler sadece düğün işkenceleri yaşamak için yaratılmış özel varlıklardır.

aberforth x

Hayatım boyunca sadece 3 düğüne gittim. Kardeşim,halamın kızı, amcamın oğlunun sünnet düğünü. Çok yakın olmadıktan sonra hayatta gitmem. Çağırılmam teklif dahi edilemez.

istenmeyen evlat

Yaş 26 gittiğim düğün sayısı 2 belki 3'tür onlar da çok çok yakınım, gitmezsem olmaz dediklerim.. Kuzenlerinin düğününe gitmemiş insanım, nefret ediyorum bu tür organizasyonlardan..
Şimdilik ileriye baktığımda önümde 2 kişi var gitmem gereken, biri çok yakın arkadaşım biri de evlenirse kuzenim..
Böylece ömrümü 4 bilemedin 5 düğüne gitmiş biri olarak bitireceğim.. Böyle düşününce şanslı olduğumu fark ettim yalnız sağolasın..

mutekebbir

çok yakınımsa hediye gönderiyorum o kadar. gitmem hiç.

vasilias

Yanlış soru, sıkılmayan var mı olacak?

loralynn

kendi nişan ve düğünümüzden bile tiksindik sen ne diyorsun :)

irbat

yok. çünkü çok eğlenceli.

merena

Ben gidiyorum bir köşede oturuyorum.

Lim5

bu yaz muhtemelen gitmek zorunda kalacağım iki düğün var ve ikisi de şehir dışında.
öyle gözümde büyüyor ki bu yaz çok zor geçecek resmen!

bir fincan kahve ile film izlemek

yaklaşık 10 senedir hiç bir düğüne gitmiyorum. daha ne kadar kaçabileceğiz göreceğiz arkadaşlar teker teker evleniyor. gürültüsü ayrı dert ortamı ayrı dert yıllardır görmediğin insanlara yapmacık samimiyet göstermek ayrı dert. evlenmeyeceğim sanırım ben ya

argent dawn

çok kuul ve sıkıcısınız:(
(git: 768802)

mayaa

Eskiden beri sevmem dugun dernek. Hele bir de sende kendine bir kiz bak senin de düğününü yapalim diyen akrabalarla dolu bir düğün ise kabustan farki yok.

sordanski

gereksiz< kapris. kızların götlerine filan bak.

ben smyrna

ben de sevmem pek, insanlarin oynarken aldiklari hazla empati kuramiyorum.

me23

dusunun ki, annemle babamin dugunune bile gitmedim... (ben kucukken bu sakayi annem yapardi. simdi bize "ne yabanisiniz, hel hel hel, hol hol hol" diyor.)

o da olur
1

mobil görünümden çık