[q]
(6) 

superga ne renk?

balpolen #783943
Simdi supergalardan almak istiyorum, eskiden bu altin ve gumus rengi olanlar pek bi itici geliyodu, simdi hosuma gitmeye basladi, ne renk aliim ben, normal renklerden mi, altin mi, gumus mu, si ne dusunuyosunuz?




 

bronz ve tunc oneririm

saka bi yana turkuazi bordosu falan guzel iste ya altin gumus ayakkabi tuhaf gelir bana

hjarteblod

Bende laciverti ve bordosu var. Renk olarak en cok o ikisini begeniyorum ama pek memnun kalmadim. Ozellile yazin giyince renkleri soluyor. Ona gore bir renk sec. Laciverti iki ay once aldim, paralandi resmen ayagimda. HM'den 25 liraya aldigim ayakkabi bile daha kaliteli cikti.

1a2b3c4d

modelini çok sevmiyorsan alma, 3-4 ay içinde ayakkabının rengi, şekli şemali değişiyor. ha ben gittim aldım bordosunu 2. ye ama sen yapma.

kronik

Ben giyerim diye iki cift bu arkadaslardan aldim. Bi sene gecmeden ikisinin de tarak kisimlarindaki plastik kisimlari acildi. Hayir, bir de converse mesela yipraninca sorun olmuyor, giymeye devam edebiliyorsun ama bunlar oyle de degil. Ben bir daha para vermem. Selamlar, saygilar :)

kayisili turta

Gumus al parlak alacaksan. Altindan ziyade gumus daha bir uygun olur cesitli kombinlerle bence. Bende bordosu var, cok guzel o da. Her magazada her cesidi olmuyor; mumkun oldugunca buyuk bi yere git ki gor her rengini.

duma duma dum

bende gümüş var ve epey şık bence.
gümüş altından daha iyi duruyor. tek sıkıntısı altın rengi aksesuarlarla kullanamıyorsun.

kayranin kedisi
1

mobil görünümden çık