arkadaşlar ağlamak istiyorum artık yeter valla buhrana düştüm burda ya. hakkaten şaka yapmıyorum! bu iğrenç yağmur psikolojisini nasıl atabilirim üzerimden? çok rahatsız ediyor beni yemin ederim ki. daha önce hiç bu kadar olmamıştı. bu aralar özellikle böyle, anlamadığım bir şekilde.

www.youtube.com


 

bu yağmura kafayı taktın sen. yağacak yapacağın bişey yok. değiştiremeyeceğin şeyleri kabulleneceksin :)

rock n roll

imgur.com cidden.

devorgilla the gunslinger

yagsin yagsin berekettir.

exlibris

sapanca gölünde su seviyesi her yıl azalıyor, senin ergen paşa gönlüne mi bakar doğa? bir de erkeğim diyordun sen, nasıl erkeksin la sen?

zerre tahammülüm yok senin gibilere.

devorgilla the gunslinger

abooovv sapanca gölündeki su seviyesiynen erkeklik arasındaki bağlantı bulundu koşun!! çok faydalı olmuş bu duyuruyu açtığım :) demek bu yarın başlıycak 36 saatlik su kesintisini de bunun için yapıyolarmış, anlamış olduk...

loveinaflipbook

algın cidden harikaymış. "yağmur çog depresif yapıyor beni:(((" şu kafada erkek mi olur allasen? dokunsak kırılacaksın demek ki? yağmur bu, hayata dair, tadını çıkar, ota boka depresif manalar yüklemeyin, hepiniz ingiliz indie grubu üyesisiniz sanki. "ooov yağmur, yine hayat cok boktan oouuuv"

devorgilla the gunslinger

canımın içi sen önce şu duyurunu sil de öyle cevap yaz buraya istersen, ayıboluyo kendine. adam gibi cevap vermiyceksen de hiç verme, zaten birazdan hepsi silinecek.

(git: 737783)

loveinaflipbook

ne seksist insanlarmışsınız arkadaş. şu kafada erkek mi olurmuş, ne kafada erkek olacaktı pardon?

up tempo şarkılar dinleyerek biraz açılabilirsin karşim.

omonia
1

mobil görünümden çık