Daha önce sizinle paylaşmış mıydım? Dereceleriyle, şiddetiyle falan?




 

ben de. her yer yağmur çamur aq.

xenophobe

Yağmur iyi de, memleket kötü. Yollar düz değil, her yer toz toprak, kanalizasyon şebekesi hiç olmasa da farketmeyiz.

alperz

Dondurma yiyorum, beynim dondu.

loveinaflipbook

Amk yağmurun sana bişey olmasın

Evet telaffuz ettiydin.

[silinmiş]

Ben yagmuru hep yadirgiyorum. Gokten su dokuluyor, ben birinin tepesinden asagi su doksem sacma olur ama gaipten su dokulunce herkes normal karsiliyor. Bence cok sacma. Kar oyle degil ama yagmur gercekten cok sacma.

ay nov kung fu

yapmayın..
en güzeli yağmurdur.. yağmur yağarken sevgiliyi arayıp öyle mal mal camdan dışarı bakmaktır..

senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin

niye takiyorsunuz bu kadar ya?

gecen gun eve yururken gunluk guneslik hava bir anda bozdu, hüngür şakır yagmur yagmaya basladi, bi sacagin altina gectim, bi sigara sardim, icene kadar millete baktim, dusundum.

takmayin yani bu kadar.

osuruklu

yağmur sevilmez mi. Ben yaz kış şemsiyesiz dolaşıyorum. Bilerek ve isteyerek şemsiye almadım. Hadi kışın soğuk olur üşüdün diyelim yaz yağmurunda ıslanmak gibisi var mı?
Hele yağmur yağarken çinko çatılı evin içinde uyumak..

yün prenses

Ya hadi bi gidin ya! :( valla icerek agliyorum su anda, tek sebebi de yagmur. Islatiyo, sirilsiklam yapiyo ya, donunuza kadar islaninca nasil mutlu kalabiliyosunuz allaskiniza? Yapismiyo mu ustunuze? :(

loveinaflipbook

her yer çok güzel kokuyor, salyangozlar ve solucanlar dışarı çıkıyor, sesi çok güzel, görüntüsü çok güzel, bitkiler resmen canlanıyorlar.. ve daha bir sürü şey. şu an sütümü içerek hasta olma pahasına yağmur kokusunu içime çekiyorum, Allaam çok güzel <3

mayaa

su yagmura bayilan arkadaslara bati avrupa'da bir kac sene gecirmelerini oneriyorum. ust uste 10 gun hic durmadan yagmur yagsin gunesi goremeyin de bagalim ah ama o kokusu ah soyle guzel boyle guzel diyebiliyonuz mu. her sey kararinda guzel azcik yagmur iyidir sonra gunesi gorup cikan gok kusagina bakip nefes alabileceksek. obur turlu atlayacak yuksek bir yer aratiyor insana.

babamasoliimbananickaldirsin

ahahaha manyak mısın nan? tropik bir ülke burası şubat-mayıs paso yağmur yağdı. öyle fısır fısır istanbul yağmuru değil, yağmur suyu topluyoruz ve her yağmurda litrelerce su toplanıyor en az 3-4 12 ltlik pet şişe diyeyim.

Istanbul'un yolunu asfaltını, kaldırım taşlarını tek tek öpseniz yeridir. çünkü burada ana caddeler ve şehir merkezi hariç asfalt yol yok, oralarda da ana caddeden yan sokağa girdiğinde toprak yol. toprak yollar adeta -_-_- şu şekilde epey engebeli halde.

o eleştirdiğimiz asfalt yapmaktan başka birşey yapmıyorlar diye küçümsediğimiz tüm belediye başkanlarının tek tek alnından öpmek istiyorum o derece. zira buradaki büyükşehir belediye başkanını bir kez televizyonda geçen yıl obama geldiğinde hangi yolları kapatacaklar onu anlatırken gördüm. o kadar. adam yaşıyor mu ölü mü bilmiyoruz. sıfır varlık.

ama evet yağmurda ıslanmaktan nefret ederim. hele tropik bir ülkede pencerelerde cam olmayan bir ortamda kalıyorsan insan yağmurun içeri girecek olması korkusundan kurtulamıyor.

warrior princess

o da seni sevmiyordur emin ol

matematik koyu
1

mobil görünümden çık