swerve'nin ne olduğunu biliyorum fakat nasıl yapılıyor ?

www.youtube.com

hack falan diyorlar ama anlamadım ?

 

o videodakiler abartı zaten yazan adam da hack olduğunu söylemiş gerek yok öyle şeylere oyunun defaultun da var zaten falso. şut çektikten sonra sağa ya da sola ne yöne istyosan analog stick le yön veriyosun bu kadar basit. ama abartı sonuçlar bekleme.

rentts1

dedim ki hani acaba olabiliyor mu? ama olamıyormuş o kadar. anladım sağol.

eternal_soul

o olayları belki oyunlar için çıkan trainer denen hack programlarıyla yapabilirsin. zamanında denemiştim ama tüm oyunu uninstal etmen gerekebiliyor bi terslik olduğunda.

rentts1

basmadan önce L1 veya R1 e basıp vurmak gerekiyor tabi bu kadar falso almıyor. benim en fazla falsolu vurduğumu yazayım mesela;

diyelim ki atak yönünün solundan frikik kullanıyorsunuz ceza sahasına yakın. sağ ayak vuran biriyle vurmanız lazım. vurmadan önce L1'e basılı tutuyoruz. ceza sahasına yakın olduğu için aşşağı tuşuna basıyoruz. şutu ayarladıktan sonra L1'den elimizi çekip üçgen'e basıyoruz ki biraz hızlı gitsin ve sol tuşuna basıyoruz ki sola falso alsın.

eğer vurduktan sonra L1'e basarsanız açık ara dışarı çıkar. belki bu videoda yönünü ayarladıktan sonra vurup sonra L1 veya R1 e basıyorlardır bi denemek lazım. yani frikiklerde vurduktan sonra L1 veya R1 'e basarsanız ayarladıgınız yönde değil çok farklı yöne vuruyor. düzgün falso verdirmek için vurmadan önce L1 veya R1'e basıp, vurduktan sonra elimizi çekmek gerekiyor.

etsw
1

mobil görünümden çık