Ya hergün duş alırım, hergün iç çamaşırımı değiştiririm, ot içinde falan gezmem. Çamaşırlarımı düzenli olarak yıkarım ama 2 ayda bir pire geliyor arkadaş.

En sonuncusunda odamı ilaçladım, bi evin ilaçlanacağı ilacı bi odaya döktüm. 3 gün ben odaya giremedim. aha yine çıktı bi tane gece 8-9 yerimi ısırmış. sabah üstümde buldum yakaladım sıkamadan kaçtı.

sakınan göze çöp mü batıyor, mevsimi diye normal mi nerden buluyor bunlar beni olm ya.

 

kedi mi aldınız eve? pire çok tehlikeli bir hayvan, etkilerini kolay kolay silemezsin. kaynağını bulmalısın, demek ki eve giren çıkan biri eve düzenli olarak pire getiriyor.

overdose

halılar, koltuk mınderlerı, evdeki herhangi bir saksı bitkisinin topragı... uygun sıcaklıgı buldukları taktırde pire yumurtaları çatlar. köşe bucak süpürün her yeri. koltuk kenarını köşesini...

kaymaktutmayansicaksut

arkadaş 5 gün önce bi yavru kedi getirdi, kucağındayken odayı 20 saniye gezdiler geri çıktılar. (yurtta kalıyorum bu arada) kedi yerde bile gezmedi. ve 20 saniyeyi geçmedi o. o arada geldiyse helal olsun valla pireye.

Dimi

Pirelerin derileri çok sert olduğu için bu hayvanları el ile öldürmen çok zor. Evdeki bütün eşyaları yıkayıp tekrar bir ilaçlama yapmalısın, kedi piresi çok hızlı ürer. Evet bu aylar, pirelerin üreme mevsimi.

overdose

tüm çamaşırları kaynatmak falan gerekiyomuş, tam kurtulamıyorsunuz muhtemelen.

inthechaos
1

mobil görünümden çık