a)okmeydanı
b)kurtuluş-şişli
c)fulya
d)maslak
dan boğaziçi üniversitesi'ne (r. hisarüstü) en kolay nasıl gidilir, ne kadar sürer? (her şık için bilgi talep ediyorum. evet çok şey istiyorum. :))

iett'ye bakmayın, zira bebek girişine yönlendiriyor sadece. okmeydanı için önce taksim sonra 40 ile boğaziçi dedi, asabım bozuldu.

Normal şarlar altında çok mu kasış olur buralardan okula gitmek?

fulya,okmeydanı,kurtuluş şişli metro durağına yakın mıdır?

 

en kolay fulya besiktas hisar gibin.

fulya var fulya var. balmumcu tarafina yakinsa yol acayip kisalir. besiktasa kasmaya gerek kalmaz.

maslak bence direk elenmeli. her yere uzak :).

sisliden hisara en son direk giden otobusler vardi benim zamanimda ama bi check etmek lazim.

kurtulus nere ki?

yirtik foto

a) önce m.köy sonra 59r ile hisarüstü
b) önce pangaltı metro sonra metro ile 1. levent sonra ordan gecen herhangi bir otobusle hisarüstü
c) a nın aynısı yada önce beşiktaş ordan 43r ile hisarüstü
d) 59rs ile direkt hisarüstüne

elektromaniac

osmanbey civarından uzun süredir hisarüstü otobüsü yok artık diye biliyorum. sanırım bir tek ortaköye giden dt2'ler geçiyor oradan o da akmerkeze kadar işinize yarar. şişli - hisarüstü arasında ise ring seferler var. adliyenin önünden veya cevahir'in önünden 59'lara binilebiliyor.

quasiromantic

$i$li'den 1. levent'e gidin. (hem de metro ile) Hafif bir yürümeyle nisbetiye cadddesine gidip ilk durakta (yakınında pelit pastanesi , Jaguar bayii olan duraktan bahsediyorum. Bu durak sanırım biraz daha akmerkeze doğru kaydırılmı$ olabilir.) beklemeye ba$layın. Tüm R.hisarüstü otobüslerini yakalarsınız.

robinbook

@robinbook'un söylediği metro seçeneğine ufak bir düzeltme yapayım istedim. metrodan inince pelitin ordaki durak baya bi uzak kalıyor.
levent çarşıdan nispetiye caddesine inin, karşıya geçip yıldız kolejinin yanındaki merdivenlerden inin, yola varınca sağa dönün. levent durağını az ileride göreceksiniz.

quasiromantic

Bahsettiğin yerlerden yenikapı - hacıosman metro hattına ulaşabilirsen levent durağından hisarüstüne metro var artık. hiç trafiksiz ulaşabilirsin.

Nefe
1

mobil görünümden çık