selamlar,

seyahate çıkacağım zamanlarda hep arkadaşlara soruyorum "istediğiniz bir şey olur mu?" diye. gerek gittiğim yerden, gerek duty free'lerden falan. geneli zaten makul şeyler istiyorlar, bir tek onlara sormadığımı bildiklerinden.

ama bazıları direkt liste saymaya başlıyor anasını satayım "1 şişe şu, 2 şişe şu, bulabilirsen 3 karton şu, bi de şu parfümü bulabilirsen..." diye... zaten öyle insanlara bir kere başıma geldikten sonra sormuyorum ikinci sefer. ama bazen aynı işyerindekilerden varsa duyuyorlar haliyle, bazen de arkadaşlardan başka konularda konuştuklarım duyuyorlar bir şekilde. sormadan direkt sipariş itelemeye başlıyorlar. o tiplere de artık "bavulda yer yok, kusura bakma" veya "çok sipariş birikti bu sefer, bir dahaki sefere artık" diyorum zaten.

sorum; sizin de başınıza geliyor mu bu tip şeyler? yoksa sadece benim çevremde mi bu kadar düşüncesiz insan toplanmış?

 

ahahah gizli gizli gidip geliyorum ben :D

Solem

alma ya, onunla mı uğraşacaksın. ben hiç sormam bile :)

dafuq

sorma ya onla mi ugrasacaksin. cok yakinin olur 1-2 sey alirsin, o kadar.

she was my baby

geliyor ve net cevabım şu hep (yakınlara): oldu amk uçağı da getireyim istersen.

brotha b

alkol hakkımı kendim için kullanıcam, başka ufak bir isteğin varsa yardımcı olayım diyorum ben

prodeq

Çarşamba gece 00.35te dönüş uçağım arabayla gelip beni alacaksan alırım istediklerinizi diyorum. Kimseye de bir şey almıyorum. Metro kullanıyorum nasıl taşınacak onca şey, yorgunluğun üstüne. Hakikaten gelip kapıdan alsa biri, o zaman alırdım istediklerini.

maymuncuq

Ben kimseye alkol sigara almiyorum. Kafam rahat

efrasiyab87

Olmaz mı? Alkol hakkı benim ama kalanları doldurmaya çalışıyorum. Ama unutamadığım bir tane var.

İşyerinde bir kadın var, kadınla aynı kazanıyoruz; onun kocası ise bizim yaklaşık 15-20 katımız kadar bir maaş alıyor. 7 sene önce "Eve 15000 TL giriyor, 1000'ini ben kazanıyorum" diyordu. Bununla aynı model bir t-shirt'ümüz vardı. Bir gün "Aaa, t-shirtlerimiz aynı, bak pişti olduk" dedim; bana "Sen Armani'den t-shirt alamazsın ki" demişti. Kocası da onun gibi kibirli. Bir düğünde mi ne tanıştık. Adımı söyledim, anlamadı; tekrar söyleyince de "Zaten bir daha nerede karşılaşacağız ki, gerek yoktu tekrarlamana" dedi. Daha sonra aynı şeyi birkaç kişiye daha söylediğini öğrendim.

İşte bu hatun bir keresinde yurtdışına çıkarken yaklaşık 1200-1300 Euro'luk bir makyaj takımı ısmarladı bana ki hala maaşımdan bayağı yüksek bir miktar. Üstüne de "Gelince sana veririm" dedi. Kalabalık bir ekip çıkıyorduk. 7-8 kişi birleşip almıştık. İyi ki parasını geri verdi. Bir daha hiç soru sormadım ona. Niye hala konuşuyorsun dersen, kızamıyorum niyeyse. Kırılamıyorum da, yine niye bilmiyorum ama üzülüyorum onun adına.

aychovsky
1

mobil görünümden çık