selamlar,

içimden hiçbişey yapmak gelmiyor. bugün saat 4'e kadar teslim etmem gereken bir sunumum var, üstüne de bir veri yorumlayıp rapor çıkarmam lazım. rapor kısmı iş yükü olarak kolay da, sunum için elimdeki veriler parça parça ayrı ayrı yerlerde, üstüne ekran görüntüleri falan almam gerek. onun için ayrı sistemlere giriş yapıcam vs. sonuç olarak içimden hiçbişey yapmak gelmediği için ikisine de üşeniyorum ve de sıkılıyorum...

buraya yazayım dedim, belki birileri gaza getirir diye. getirmezseniz de canınız sağolsun...

 

Ben bi gün (son güne bırakıp) sıfırdan bi proje üretmiştim. Fikir de dahil, tüm araştırmalar, sunumu hazırlama hatta logo üretme filan dahil 5 saatimi almıştı. Son saniyede de gideceğim yere yetişip kurula sunmuştum projemi. Bir alkış bir kıyamet, vay efendim ne süpermiş de ben bu işi bu yaşta nasıl yapmışım da övgüler övgüler :D Hadi bakalım! Kalk ayağa! Karnın açsa hemen bişeyler ye, meyve uyu iç sonra da işe koyul! Eye of tttiiiiigeeeerrr (8).

pandispanya

benim bir arkadaşım son gece iki tane tez yazmıştı, biri kendine diğeri erkek arkadaşına. erkek arkadaşı -daha doğrusu kendi çabası- A aldı kendisi ise BA ne yazık ki. ama olsun son gecede tez yazmak büyük başarı.

deneyli tez değil tabi ki, kendisi ekonometri, erkek arkadaşı iktisat, ama bunlar da çok zor bölümler ve konular baktığında.

istatistik de okuyan bir arkadaşım da son bir haftada mı ne yazmıştı. ben de mühendisim, yüksek lisans tezimi bir haftada yazdım -tabi deneyleri 1.5 sene sürdü, o ayrı :D - yaparsın yani sen aslansın gaplansın :)

pasp

:( hala başlayamadım...

birazdan kendimi zorlayıp kulaklığı geçiricem kafama. sonra başlarım artık bi ucundan...

hayırlısı, nasip kıspet...

loveinaflipbook

sen tükenmişlik sendromuna yeltenmişsin. o yoğun durum daha da itiyor ama yapmak zorundasın. yaptığın işin eğlenceli yönünü bulmaya çalış. bu yola girdiysen elbette seni çeken bir şeyler vardır. onları hatırla:)

meervvea

eksisozluk.com
en.wikipedia.org

buna yakalanmışsın.

en azından bir kısmını buraya yaz, yardımcı oluruz. sen de ucundan tutarsın.

kamon men.

[silinmiş]

başladım gençler, fena gitmiyor, lakin kafam şoldu. arayı kısa tutup kaçıyorum... raporu salladım, ona akşam evde bakıcam artık.

procrastination kötü şey hakkaten de...

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık