bu ayın sonuna doğru "oğlum bu yıl bi' likya yapalım yaa." geyiğini sonunda hayata geçiriyoruz. 70-120tl aralığında bir ayakkabı istiyorum. bu tarz ayakkabılardan pek anlamıyorum. önerisi olan buyursun.

sözlükteki "likya yolu" başlığını inceledim. güzel tavsiyeler var. ayriyeten bir şeyler eklemek, tavsiye vermek isteyenler olursa onlar da buyursunlar.


 

şurada bir abimin blog'u var: ayhanyoruk.blogspot.com

kendisi likya yolunu yeni bitirdi sayılır. yardımcı olacağını düşünüyorum.

himmet dayi

likya yolu'nu yürümedim, sizin ne kadarını yürüyeceğinizi de bilmiyorum ancak orada en önemli şey ayaklarınız olacak. ayakkabı bütçesini biraz daha arttırın bence. yürüyeceğiniz kısımların özelliklerine göre ayakkabı tercihiniz de değişebilir. mesela bol su geçişleri olan bir kısım ise amphibian serisi vardı salomon'un. fakat ayakkabı bütçesi bence artmalı, iyi bir ayakkabı çok önemli oralarda. 200 lira civarında salomon, merrell modelleri bulabilirsiniz.

jaaaccckkk

nisanda yuruyup geldım, yalnız bu ay sonunda cok sıcak olacaktır, gecen sene hazıranda basladım kasa kadar gidebilmistim sıcaktan dolayı, en ıyı yuruyus sezonu nisan ve eylul aylarıdır dikkat edin o hususta.

matematik koyu
1

mobil görünümden çık