spoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiler.

---------------------------------------------------------------

bütün bu olaylar oldu bitti mike nerdeydi ya, vurulmuştu o yüzden hala kalkamayacak derecede yaralı olduğu için mi hiç göremedik ?

bir de patlamadan sonra gus odadan çıkıyor ya hani, bir insan o halde o kadar dik yürüyüp kıravatını falan düzeltebilir mi ya sırf seyirciye hasiktir çektirmek için zoraki yapılmış bir sahne miydi sizce ?

 

ilk sorunun cevabını beşinci sezonun hemen başında alacaksın.

ikinci soruya gelince gerçek dışı bir sahne evet ama yazarlar orada öyle biraz eğlenelim demişler. eğlencesine öyle yapmışlar yani. ayrıca 2. sezonda o sahneye göndermeler var. yüzünün yarısı yanmış oyuncak bebek falan var hatırlarsan.

disfori

2. Dedigin sey tamamen dedigin amacla. Yuuuuuuaaaaah dedirtmek icin falandi o sahne. Zamaninda baya baya dusundum mumkun mu diye falan, hatta arastirdim da. Ama imkansiz gibi bisey. Yine de o an inandiriciligi ustunde fazla durmadim cunku muthis bi etkisi vardi sahnenin.

mukrime

aynen 3 defa falan izledim sahneyi harikaydı.

proletarier aller lander vereinigt euch

2. Sahne nefes kesmek içindi ve dusunmemek icin cekilmisti. Iste arada imkansiz diyorum ama tekrar tekrar izliyorum.

kya
1

mobil görünümden çık