
hayır taksitler aylık yansıtılır.


Olur. Limitin 7508 liraya çıkar, her ay da taksitler oradan kesilir. Bankayla konuş önce.


kartın hesap kesiminde o ay içindeki dönem içi harcamaların tutarı, yatırdığın 7500 liradan düşük olduğu için + bakiyede görünür. her ay bu şekilde o + bakiye, azala azala son taksit ödenene, son nehir kuruyana, son ağaç kesilene kadar devam eder. taksitler bitince de sıfırlanır.


Battal +1 ama bankayi arayip butun taksitleri hemen simdi o paradan cekin dersen de oyle yaparlar.


ödersin.
taksitli olduğundan her ay sana ekstre gelir. ama tüm ekstre borcunun ödendiğini görürsün.
tabi ödedikten hemen sonra kapatırsan kredi kartını. ben tamamını ödeyip kapattım. yazdığım gibi oluyor.
taksitler bittiğinde de otomatik olarak ekstreler de bitecek.


hangi kartı kullandıgına baglı bankalar farklı olarak çalışabiliyor
örn: garantide yatrıdıgın zaman limitin 7508 e cıkar ekstre zamanı borç çıkmaz karşına sadece eski harcamalarını görürsün.


Toplam borcu bi seferde ödeyebilirsin. Gelecek ekstrelerde de bu ödemeyi görebilirsin.. Yani gelecek ay bir daha o borcu ödemek zorunda değilsin


eğer 7492 tl yatırırsanız bankaya ait tüm borcu ödemiş olursunuz. limitiniz tekrrar 7500 tl olur. (her ay taksitlerinizin tutarı kadar banka otomatik eçekr ama borç kapanmış olur.
miktar fazla sayılır. bence her ay bankaya borcunu normal olarak öde.
artan paranı vadeli hesap faize koy. 7500 tlyi bi sene faizde tutsan ortalama 700 tl para yapar...
