kredi kartı ile internetten alışveriş yapmak için neler yapmam gerekiyor arkadaşlar ? internet bankacılığını mı açayım :D zerre fikrim yok. teşekkürler şimdiden




 

kredi kartının olması yeterli.

amatör ve sana güven vermeyen sitelerden alışveriş yapma. alışveriş yapmadan önce siteyi nette ara bilgi topla.

cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam

site güvenilir hocam ama sipariş aşamasında bankadan onay bekleniyor diyor.kredi kartınız internete kapalıdır dediler.bankanın sitesinden açtırılabilir mi ki ?

glamdr1ng

İnternetten kendiniz de yapabilirsiniz. Telefonda da yapabilirsiniz bildiğim kadarıyla.

pandispanya

internet şubesi parolası alıyorum o zaman.ek bir ücret almazlar sanırım :D

glamdr1ng

internet şubesi parolasından ziyade, müşteri hizmetlerini arayıp, kredi kartım ile internetten alışveriş yapacağım. kartımı internet alışverişlerine kullanılabilir hale getirir misiniz, demelisiniz. onlar açıktan sonra, sitelerde alışveriş yaparken, kartınızın önündeki 16 haneli numara, son kullanma tarihi ve arkada bulunan 3 haneli kodu girerek alışveriş yapacaksınız. çoğu sitede cep telefonuna mesaj ile gelen doğrulama kodunu da belirli bir zaman aralığında girme zorunluluğu var ekstra güvenlik olarak. onun için alışveriş sırasında kartınız ile bağlantılı olan(bankaya verdiğiniz numara) telefon yanınızda olsun.

ilk zamanlar için, en büyük siteler hariç, internet sitelerine güvenmeyin. her ucuz gördüğünüz yerden alışveriş yapmayın. alışveriş öncesi internet sitesinin adı artı şikayet yazarak yani atıyorum "eksiduyuru şikayet" şeklinde google dan aratıp insanların yazdıklarını okuyunuz.

ykyt

sağolun hocam öneriler için.müşteri hizmetlerini aramamın sebebi telefonda 2 saat bekletmeleri.ayrıca kart benim değil o sebeple netten açayım dedim.neyse bu internet bankacılığı da iyi gibi.daha bi güvenilir :D sitelere genelde sözlükten bakıyorum.site ebrarbilgisayardı bu arada.

glamdr1ng
1

mobil görünümden çık