Değerli J.M. Keynes'ler

Kredi kartı ile elektrik faturamı ödeyebilmemin bir yolu var mıdır?


 

Fatura ödeme merkezleri oluyor büfe gibi, oralardan ödeyebilirsiniz.

pavlis

fatura ödeme merkezlerine pek güvenmeseniz iyi olur.

internet bankacılığı ile ödenebilir?

ykyt

eğer internet bankacılığın açıksa -değilse çağrı merkezinden zırt diye açtırabilirsin- bankanın sitesinden kartına girip ödemelerden pırt diye ödeyebilirsin. hem maaş kartım hem kredi kartım olan bankadan öyle yapıyorum yer yer kredi kartından yer yer hesaptan. bu arada otomatik ödeme talimatı vermeyi düşünürsen önermiyorum, bankaların ödemiş gibi gösterip aylarca ödemediği oluyor, manuel yap ödemeni her zaman. fatura ödeme merkezlerinden de uzak dur.

rakunzelll

Internet bankaciligiyla odersin,kurumun sayfasindan odersin en kotu atm'ye gidersin sozlesme numarasi girip odersin.

cizgilipijama

Kredi kartın hangi bankanınsa git otomatik ödeme talimatı ver.. Bankalar sadece hesaptan çekmiyor. Kredi kartıyla da tahsilat yapıyor

bilmemkacincinick

ing'de internet bankacılığım var ancak hesaptan ödeme yapmıyor (hesap vadeli olduğu için muhtemelen). Kredi kartımın olduğu bankadan da ödeme yapamıyorum (fatura ödeme sekmesi tamamen kapalı).

bartholomew87

kredi kartiyla elektrik faturasi odenmiyor diye biliyorum ben. biz ne zaman odeme yapmaya kalksak dogalgaz,su, internet vs odenirken elektrik faturasini odeyemedik. sonrasinda bir merkeze sormustuk, kredi kartiyla elektrik faturasinin odenmedigini soylemisti.

fraise
1

mobil görünümden çık