yıllar sonra tekrardan görüyorsun kızı, bu sefer daha çok muhabbet etme imkanı buluyorsun. zaten en başta vurulmuştun kıza ama fırsatın olmamıştı, şimdi ise herşey tıkırında giderken açılıyorsun kıza karşı. kız terslemiyor ama evette demiyor, sohbetin dibine vuruyorsun birlikte hoşça vakit geçiyorsun, ilgin alakan kızı çok memnun ediyor. sonra bir gün geliyor kız ben başka birine aşık oldum diyip siktirip gidiyor. 2 günde aşık olduğu herifle haftası haftasını tutmadığını öğreniyorsun, senin gösterdiğin ilginin alakanın 10 da 1 ini göstermediğini öğreniyorsun. sonra kız aşk acısı çekmeye başlıyor.

saçma lan bu işte arkadaş bana saçma geliyor, sen kalkıp hergün görüştüğün kıza 3 ay sonra anca açılabiliyorken, kız gidip 2 günde aşık oluyor 2 ay sonra da aşk acısı çekiyor. aşk mı bu masturbasyon mu? ölsün mü böyleleri?


 

ben bittim. sen en azından yırtmışsın, dua et.

devorgilla the gunslinger

Acı çekmek haz veriyor.Ulaşılmaz her zaman daha cazip geliyor.Bu yüzden kavuştuktan sonra hepsi uçuyor. Sadece o ulaşılmazlığın cazipliği insanlara aşk gibi geliyor ama aşk çok daha başka bir şey...

dilem

oluyor böyle şeyler. sıkma canını.

motions
1

mobil görünümden çık