[q]
(6) 

donetsk-kharkiv

pinkman1 #760983
3-4 gün gezmeye gitmek için şu an karışık mıdır? Başımıza irşey gelir mi ki?




 

hacı adamlar polis merkezini basıyo pat diye.Başına birşey gelir mi gelmez mi bilemem ama pek akıl karı değil gibi geliyo bana.

cancan

ben gitmezdim şahsen. başka bir yere gidin bence.

fayfim

bu dönemde ukraynada gidilmeyecek 4-5 şehirden ikisi o saydıklarınız.

bad boy for life

@cesario Belarus'ta 6 ay yaşadım , Rusya'da da belirli bir süre yaşadım , İskandinavya'ya da gezmeye gittim. Kharkiv'e de 1 kere gittim ama çok zamanım yoktu gezemedim. Donetsk'i merak ediyorum da askere gideceğim Mayıs'ta aradan çıkarıyım demiştim :)

pinkman1

kharkiv sakin bi şehir, olaylardan ne derece etkilenmiştir ve şimdiki hali nasıldır bilemem ama medyaya göre de hareket etmezdim ben olsam.

misal gezi olaylarını medyadan takip eden biri asla istanbul'a gelmezdi. ama gelse de rahatça gezer tozardı bişe olmazdı.

velhasılı; couchsurfing tarzı platformlardan, şehrin sayfasına girip oradaki lokallere sorun durumu. en iyi onlar anlatır.

brkylmz

hacı oralar çok karışık, bi de şimdi ben turistim desen de millet inanmaz, kimin ajanısın lan sen diye kim vurduya gitme ihtimaliniz yok değil.

yemrem
1

mobil görünümden çık