merhabalar bi süredir görme engellilere ya da yaşlılara yararlı olabilecek bir şeyler yapmak istiyorum fakat bir türlü gerekli bağlantılara ulaşamıyorum. izmirde yaşlılara ya da görme engellilere kitap okuyabileceğim nereler var? tam adres olarak olursa çok iyi olur. teşekkürler.




 

Direk birebirde kitap okuma değil de, kayıt olarak okuyabiliyorsunuz. Onlar bu Cd'leri dağıtıyor. Türgev ile irtibata geçebilirsiniz.

afush

izmirli arkadaşlarım halk kütüphanesine gidip konaktaki orada okuma ve ders çalıştırma, kitapları bilgisayara geçme gibi şeylerde yardım etmişlerdi. ama tüm üniversite ve liselerden sosyal sorumluluk projeleri için gelen çok kişiden dolayı artık yardım istemiyoruz aşamasına gelmişler. belki geri çevrilebilirsin. en kötü telefonunu bırakıyorsun ihtiyaç olursa sana dönüyorlar.

kirazıseviyorum

türgök var. web sitelerinden ayrıntılı bilgi alabilirsin. göztepe gürsel aksel sahalarının orda yerleri.

dafaiss

engelli raporu varsa (alınmamış olabilir) online kayıt olup raporu da mail ile gönderin. hemen ertesi gün aktif oluyor hesabı. size kitap listesini de vereyim. kitapları dinlemek için siteye girip winamp playlisti indirmek gerekiyor. ondan sonra stream yapıyor. ama dilerseiz playlisti text editör ile açıp mp3 dosyaları indirebilirsiniz. ben öyle yapıyorum. böylece herhhangi bir cihazda offline dinleme şansı oluyor.
kitap listesi şu: www.turgok.org
www.turgok.org

ben smyrna
1

mobil görünümden çık