
ogrenirsin, zamanla gelisir.
ben lisedeyken dedem ehliyet almisti. cok iyi kullanamiyordu ama suruyordu yani :)


mal mal tipler sürüyor siz mi süremeyeceksiniz? ilk korkuyu atınca gerisi çok kolay.


eşime geçen sene (28 yaşındayken) ilk defa ben öğrettim araba kullanmayı. sonra ehliyet aldı. şu anda istanbul trafiğinde cirit atıyor mesela.


bende senin gibi düşünüyordum bi tanıdıkla beraber temmuzda kursa başladım eylülde ehliyeti aldım. yaş 34 şimdiye kadar beklediğime pişmanım. otomatik vites kullanıyorum sorun yok.


Bir sure sonra bisiklet surmek gibi bir sey oluyor. Babam 16 yasindayken ogretmeye basladi, su an 21 yasindayim. Düz vites olmasina ragmen, kiz halimle babama tas cikartiyorum.


kullanacağınız aracın hacmini algıladıktan sonra kullanmak çok kolay bence. başlarda bocalarsınız ama sonrası kolay :)


Ben 10 senedir ehliyet sahibiyim ama hiç ilgim olmamıştı, hatta trafiğe dikkat ettiğimde şöför yanındayken strese giriyordum ve araba kullanmak çok büyük delilik olarak geliyordu.
Ne zaman 1,5 saat otobüsle gidilen ancak arabaya 20 dakikada ulaşılan bir yerde işe başladım, araba kullanmam gerektiğini gördüm.
Zorunda kalınca herkes kullanabilir, kimi sever kimi de sevmez.
Ben 10 saat ders aldım, her geçen gün daha çok seviyorum araba kullanmayı.
Araba kullanmak özgürlüktür, bence kendinizi bu rahatlıktan mahrum etmeyin.


kız arkadaşım da 27 yaşında öğrendi. ben ilk ciddi sürüş deneyimimi 27 yaşında yaşadım geçen sene. 6 saat direksiyon başındaydım :S olur yani, nedir?


inan bisiklet sürmekten daha kolay.. annem sağolsun elimden zorla tutup 20 yaşımda ehliyet kursuna yazdırmıştı yoksa bende senin gibi olurdum herhalde. hele bir kursa git al ehliyeti, cesaret gelir. görmüyon mu 65 yaşındaki teyzeleri amcaları, onlar sürüyorda sen mi süremeyecen..


buraya girip derdini analtabilen kişi arabayı ucurur.


Kullanırsın. Zamanla araba vücudunun bir parçası gibi oluyor. Sokakta yürümekten farkı yok.
