[q]
(13) 

napıyorsun?

sb.

not: hep bunu yazmak istemiştim. sb.


 

Duyuru acmaya hazirlaniyordum, sonra acmaktan vazgectim.

Icerik:Cok canim sikiliyor. Ne yapiyorsunuz bu guzel cumartesi gecesi? Niye bu guzel cumartesi gecesi evdeyiz ulan!? Niye konusacak kimsemiz yok da duyuruya sariyoruz?¿ Ya da bunlarin hepsini kendi adima soylemisim gibi.

Eklemeden gecemeyecegim barbarayi cok kiskandim su an

Idonthaveausername

tam giyindim falan dışarı çıkıyordum, son anda vazgeçtim. ev modunda takılcam. pineklicem bütün gece. şarabımı açıp koltukta sızıcam. televziyonu da sabah uyanınca kapatıcam. sabah zaten başım ağrıyor olacak. bi' titreme olacak üstümde uykusuzluk ve içkiden. gidicem fırına alıcam 1-2 kahvaltılık. ordan iddaa bayiine uğrayıp, 5-6 tane kupon yaparım. eve döner kahvaltı eder, playstation oynarım. yeni bi kitaba da başladım da hayatta okumam onu yarın. sonra koltukta yarım saat kestiririm, siteye iner 1-2 tur dolanırım. tekrar eve dönüp internette takılırım. bir taraftan maçlara bakarım. sonra akşam olur, açarım 1 film. wolf of wall stree, 12 slave.... falan indirim ama izlemedim daha. ooo dur yarın liverpool-city maçı var onu izlerim.

öyle işte. bakarsın bunların hiçbirini yapmam. çok gel-gitli insanım ben, zırt pırt fikir değiştiririm.


edit: nasıl unuturum ya. bu akşam hannibal akşamı. son bölümü indirdim, onu izlerim. hatta önce geçen bölümü tekrar izlerim, sonra yenisini yerim.

brotha b

uzun bir aradan sonra bahis yaptım, o yüzden cambuur-vitesse maçını izliyorum. yarın da liverpool-city maçı var onun için heyecanlıyım. hem bira da içebilcem maç olduğu için, kendime izin verdim.

az sonra yoğurt ve elma yiyip 12 tane şınav çekicem. şimdilik tek seferde daha fazlasını beceremiyorum çünkü ahsfasjk. eeee sonra maç bitince de kitap okur ya da dizi izlerim sanırım. devamında da uyku. erken kalkcam sabah.

cumartesi akşamı evde yalnız olmakla derdim yok da, bu ara sevgilim olsun istiyorum gibime geliyo ya, fransızkalanadam gibi oldum. mesela yarın maçı birlikte izleseydik, 3 ya da 4 değil de 7-8 bira olsaydı daha keyifli olurdu.

ama gent gol attı şimdi keyfim yerine geldi bak. 8 bira pahalı hem kim para vercek ona şimdi, yalnız içiyim en iyisi. cambuur maçı çok eğlenceli bu arada izleyin bence.

pescador

Istatistik calismaya calisiyorum. Hicbir sey anlamadim. "Dunyanin en zor dersi bu mu acaba?" diye dusunuyorum.

1a2b3c4d

kpss çalışcam , sonra puan çıkartcam ama devlet 16 kişi aldığı için atanamıcam yine nasıl plan :)

hmm

5 yıldır görüşmediğim birine mail atsam mı atmasam mı diye gelgitler yaşıyorum.

nax

entry yazıyorum.

baldur

nolsun yemeğimi yedim, total war oynayacağım, sen napıyorsun

GibsonRulesv2

portishead biletlerini düşünüyorum. vizeme mi çalışsam, spor mu yapsam ikilemiyle vakit öldürüyorum.

www.youtube.com

mayaa

lys genel olarak, şu an ise, iron maiden!!!!!!!!!!

lebron james 6

yanımda bir kuzen var onla baş etmeye çalışıyorum. bana yardım dileyin.
ya sen?

uzunuzunilgi

sakallarımla oynuyorum ve ıvır zıvır bir şeyler yiyiorum ve de bition'a takılıyorum. ne kadar çok teşhirci var diye düşünüyorum.
@brotha b ve @pescador'un cevaplarını çok beğenmekle meşgulüm ayrıca şu an.

sparkle kiddle

Moto GP USA GP Q1'i izliyorum.
Hayden ve Edwards bu seansta alsa ilk 2'yi diye bekliyorum.

bartholomew87
1

mobil görünümden çık