efenim köprücük kemiğimi kırdım, direk platin takma hevesindeydi özel hastaneler; ancak üst komşumuz olan ortopedi profesörü amca sayesinde ameliyattan kurtardım, sargıyla işler yoluna girecek gibi. sağolsun bu amca asistanlarına elletmedi, sıyrıklarımı bile kendi tentürdüyotlad, temizledi, her akşam da kırığımı ve sargımı kontrol ediyor inip.

ahbabımız olduğu için para almıyorlar, annemler gümüş şamdan benzeri bir hediye aldılar ama ben ayrıca teşekkür etmek istiyorum, çok ilgilendi sağolsun.
üstelik aynı zamanı özel hastalarına ayırsa bi kaç milyar kazanırdı herhalde.

şimdiii bildiğim önemli bir şey bu amcanın da fotoğrafçı olduğu. muhabbetini filan da yaptık hatta aa sen de mi ne güzel aferim gibi=)
nasıl bir hediye alsam ben? (özel olarak fotoğrafçılıkla ilgili olsun istiyorum.)
şu kanadı kırık yavrucağa bir yol gösterin=)

 

bence amca fotoğrafla ilgiliyse dijital foto çerçevesi alabilirsin içine atar fotolarını masasına koyar. ha ama öyle teknolojik şeylerden anlamaz dersen de eski filmli makinalardan şöyle orjinal çalışan bi tane bulup alabilirsin. zira artık kimse filmli makina almıyor ve fiyatları ucuz olsa gerek diye düşünüyorum. sirkecide hayyam pasajına bakarsanız bulabilirsiniz orjinal şeyler. hatta siz en iyisi o pasajı iyice dolaşın çünkü fotoğrafla ilgilenen biri için bulunmaz bi yerdir. makine olmaz başka bişi alırsınız kafanıza göre.

rentts1

wizard merlin'in dediği üzere, antika makina seviyorsa çok ucuza bulunabiliyor eski fotoğraf makineleri. sovyet yapımı bir lomo (ben 15 liraya bulmuştum mesela "smena 8m" modelini) ya da polaroid olabilir.

fotoğraf çeken doktor amcalar genellikle manzara ve/ya belgesel türü fotoğraf severler. güzel bir fotoğrafın büyük boy baskısı da olabilir, çerçeveletirsiniz..

kobuzchu kiz

amcam napsın lomo'yu polaroid'i yahu. retro yaptınız adamcağızı :).

dumur

yok yok sever öyle şeyleri; hatta antika halıları filan var. esasen benim aklıma eski bir makine almak gelmişti ama çok pahalıdır diyordum. buradan destek gelince baktım da alınabilir miktarda=)) sağolun varolun.

denizin kulleri
1

mobil görünümden çık