Daha önce orjinal aldığım oyunlar oldu ama açık söylemek gerekirse hiç orjinal fps oyun almadım doğal olarak da hiç fps'de multiplayer oynamadım sizlerden bu konuda tavsiye rica ediyorum hangi fps oyunu alayım ve ilk kez bir fps multi dünyasına gireyim.

Notlar:Yeni oyunlar tavsiye ederseniz sevinirim.İlla fps tavsiye etmek zorunda değilsiniz başka tür oyunlarda tavsiye ederseniz sevinrim.Simcity'yi çok severim yeni çıkanını orjinal alarak online olarak oynayayım mı tavsiye edermisiniz?

Teşekkür Ederim...

 

battlefield 4

Ezequiel

Battlefield 4 çok mantıklı bir seçim olur. Ayrıca Simcity'i seviyorsan Cities in Motion 2 ve Cities XL Platinum'a göz gezdirebilirsin.. Cities XL Platinum'u oynadım fena değildi.

thx 1138

cs:go oynuyorum şu an, hem nostalji hem de dereceli modu var 5vs5 kapışmalı. epey eğlenceli.

repins

co-op seviyorsan, takim oyuncusuysan ve baba tarafindan bi rusluk yoksa cs:go'ya basla direkt. muthis oyun yapmis adamlar.

xfestos

Cs:Go ve türevleri hızlı oynamak gerektirir, tıpkı eskilerin rise of triad, quake 3'ü gibi. Bu yüzden benim önerim battlefield 3. BF4 çok oynamadım yorum yapamam ama, BF3 oynarken ekrana ekmek banasım geliyor anasını satiyim öyle zevkli oyun(du). Eski tadı yok orası ayrı ama başlangıç için yeter de artar.

birfincankahvedahaisteyenadam

battlefield 4.
orijinal alınmayı sonuna kadar hak eden bir oyun.

pangea
1

mobil görünümden çık