Süleyman efendi yurdunda kalan bir arkadaş anlattı (bkz: din bilgini olarak yurtta kalan arkadaş) ölünce(hemen ölümün akabinde değil, dirildikten sonra) tabiri caizmi o da bilmiyormuş ama karşımıza ekran gibi birşey çıkıp bütün insanların yaptıkları bütün insanlara gösterilecekmiş. peki bu ziyan olmasın tavrı acaba hayallerde geçerli mi ? çünkü yıllarca tek bir hayal kurup onu geliştirdim, hattabu hayali yazayım bi' kenara dediğimde başını unutmuşum. şimdi ölüncede gösterilmeyecekse ziyan mı oldu bizim bu düşünceler ?




 

vay aq kafalara bak o.O
ziyan olmuş kardeş düşüncelerin yaa .s.s

maltalı

(git: www.youtube.com

bedbed

Plazma mıymış

mutlusismankedi2015

farklı bir bilince erişileceğine inanıyorum ben misalen.

soruya farklı bir açıdan yaklaşırsam: diyelim bir insan bir insana bilinçsizce bir kötülük yaptı, istemeden yaptı ama istemeden yaptığını bilmiyor zarara uğrayan kişi. bilerek, kasten yapıldı sanıyor. işte sorunuzda bahsettiğiniz düzleme eriştiğinde doğru bilgiye sahip olacak o kişi. yani o eylemin kasıtlı bir zarar verme olmadığını öğrenecek.


dolayısıyla sizi bu denli etkileyen bir hayaliniz var ise, ona da hakim olursunuz o düzlemde diye inanıyorum. fakat büyük bir ihtimalle artık önemsemiyor olursunuz.

icemint

anlaşılmıyor ki ne demek istediğin.
ama kafa çok acayipmiş.

süleyman efendi yurdundan kot pantolon bile giydirmiyorlar.
pek sağlıklı zihinler olduklarını düşünmüyorum.

oraletarya
1

mobil görünümden çık