Arkadaşlar yurt dışından Nexus 5 aldım. Geldiği gibi ekranında bir sorun olduğunu farkettim. Kendi kendine uygulamalar açıyor bazen. Yukarıdan indirilen bildirim çubuğunu indirmek tamamen şansa bağlı. Bazen indiriyorum bazen indiremiyorum onu aşağı sürükleyip açacağım diye google aramaya tıklanıyor bir sürü son aramaları falan açıyor. Özellikle arama olunca ekranda yatay titreme ve uygulama açıp kapamalar kendine kendine kamera açıp kapamalar ayalarla girmeler yani ekranda o an ne varsa.. Çok hızlı ve seri oluyor araya da girilmiyor.
Sebebi nedir neden olur bilen var mı? LG sadece bizim getirdiğimiz ürünlere bakarız diyor. Ne kadara mal olur bu arıza.
(yurt dışına tekrar göndereceğim ve yenisi verilecek büyük ihtimal ama ucuza yaptırılırsa bu halde de satabilirim. Almak isteyenlere de duyurulur.)

edit: Yurt dışına gönderdiğimde yeni telefonun gelmesi durumunda tekrar mı pasaporta işletmem gerekir yoksa eski ime nosu ile değişim yapılabiliyor mu?

 

bu olabilir sorunun. sarjda mi sorun olurken:
getir.net

compumaster

Aynen öyle sorunum bu. Herkeste varmış aynı problem de kimse bir çözüm falan bulamamış. Elemanın biri de gönderebilmiş mi acaba ben oraya da bi yazacağım. Amerikadan almıştım ben de. Göndereceğim değişecek büyük ihtimal de şimdi yenisinde de bir sorun olma ihtimali şüphelendirdi beni. Daha yazılımsal mı donanımsal mı onu bile bilemiyorum bu hayalet dokunmatiklere veya yazı yazarken fazladan 4-5 harf koymalar bir silmede birden çok silmeler ya da takılmalar falan.. Fabrika ayarlarına dönmek kurtarmadı. Şimdi jail break yapacağım ama o zaman garantisi kaçmasın istiyorum. Eski haline döndürürüm de adamlar amerikada bunun piridir anlarlar falan.
Telefonun kablosuz şarj olma olayı var ama ben onu kullanmadım hiç 3-4 gün oldu daha. bir kere şarj edildi. Elemanlar yazmış da şarjdayken açık bırakmamıştım telefonu.
Yok yani yol gösteren de yok ki :/

eksi sozluk yazari

Yazilimsal muhtemelen. Rom at.

icim urperiyor
1

mobil görünümden çık