Yardımsever ekşi duyuru ahalisi,

Sabah kahvaltıda güzelim çayı laptopa dökmüş bulunmaktayım. Klavyesinden alt kısmına kadar valla bir nevi duş aldırmış olduk. Şarj aleti de baya bir ıslandı.

Bu işlerden pek çakmadığım için açıkçası baya panik yaptım ilk başta. Silebildiğim kadar sildim. Sonra bir süre ters çevirdim. Yurttaki birkaç arkadaş saç kurutma makinası tut dediler, onu bile yaptım:)

Açmaya çalıştım 4-5 defa, ya ekran karanlık kaldı ya da masaüstünü görmemle birlikte bilgisayar kapandı. Sonra bir ara çalışır gibi oldu, bu sefer de şarj aletini taktığım an kapandı, onu yeteri kadar kurutamamışız herhalde:) Akşama kadar dinlensin, iyice kurusun filan diye bıraktım. Demin dayanamadım açtım, sorun yok gibi şu an.

Olayın üzerinden 4 saat filan geçti, hata mı yapıyorum şu an kullanmakla, kapatıp birkaç saat daha kullanmamam mı gerekir, ne dersiniz? Bilgisayar çok hayati benim için, istediğim her an kullanabilmem lazım. Servise filan vermeye kalksam en az 1-2 hafta beklerim değil mi? Bir de yurtdışındayım ama bilgisayarı Türkiye'deyken almıştım, garantisi nasıl olur bilemem, vs. Karışık yani o kısmı. Ama uzun vadede ciddi bir sorun oluşturacaksa o zaman da bu şekilde kullanmamalıyım herhalde, baktırmak en iyisi gibi duruyor.

Uzman arkadaşların ve eskiden başına bu tür bir olay gelenlerin önerilerini bekliyorum.

Kalın sağlıcakla.

 

niyeyse link veremedim ama duyuru' da " kahvaltı yapan laptop " diye arat.. böyle başlık var, cevapları yardımcı olabilir.

pongiyen

Bisküvi ver çayın yanına. :D

Şaka şaka kızma.

Ters çevrik biçimde 2 gün beklet. Kurutma makinası sakın kullanma. Su buharı oksitlenme yapabilir.

2 GÜN HİÇ AÇMA. 2 GÜN HİÇ AÇMA. 2 GÜN HİÇ AÇMA. 2 GÜN HİÇ AÇMA. 2 GÜN HİÇ AÇMA.

pichoscosama
1

mobil görünümden çık