
su an taslak halinde ve hukumete iletildi. o yüzden bir netlik yok. ancak en erken 2010 olur, yani hala vakit var aradan çıkarmak için.


o tasarı zort diye çıkabilir beyler, uyandırayım.
silahlı kuvvetler sadece, toplam asker işgücünde bir azalma olacağı durumlarda hazırlık falan yapar ve bu arada zaman geçer. bu tasarı ile toplam asker işi gücü artıyor, azalmıyor. yani bu bedelli eskerlik, profesyonel askerliğe geçiş, yedek subaylığın kısalması gibi TSK'ya borç değil alacak yazan bir tasarı. Kademeli geçişe, öyle uzun uzadı bir hazırlığa, planlamaya gerek olan bir şey değil. 2 günde çıkar, hemen yürülüğe girer, şaşarsınız.
yani daha hala zaman var ile avunmayın.


Hükümetten onay aldığı an askeriyeden bi emir çıakr tüm tsk'da anında geçerli olur. Göte giren şemsiye açılmaz.
Kısa dönem yapıp bitirenler göbek atıyordur içten içe, o şemsiyeden ucuz kurtuldum diye :-)
Ek: Valla en erken 2010'falan demişler gidecek olanlar gidip bitirsin gelsin valla ya da yedek subaylığın keyfini sürsün, onu da kaldıracaklarmış.


2010 haziranda mezun olacam, eğer ondan önce geçerse yüksek lisans doktora alayını yaparım vallahi.. insanı okumaya teşvik ediyorlar şerefsizim..


benim tecil 2010 da bitiyor. birileri çıksın, kim uydurdu lan bu 12 ayı desin..


yapıp geldik beyler korkmayın bir şey olmuyormuş sizde gidin :)
