
tkp'liler de genelde feminist tayfadan ve kürt oluyo be moruk. kara kaşlı kara gözlü, at ağızlı, büyük burunlu hepsi. bi de işte feministlikten gelen kıllılık var.
ldp'li kızlar mesela çok daha güzel oluyorlar. çünkü babaları liberal, dolayısıyla zengin, dolayısıyla kızlar da bakımlı. kaşlarını falan aldırıyorlar tkp'lilerin aksine. ya da chp'lilerin aksine koyu kemalist olmuyorlar. sevişirken kulağıma "gayrıssafi milli hasıla" diye fısıldamıştı bir tanesi, hiç unutmam.
hdp'lilerde de iyi iş var bak. bir kızmı tamam koyu kürtçü ama bir kısmı da tam hipster. bembeyaz tenli, boyalı kızıl saçlı, wayfarer gözlüklü minnoş kızlar. vereceksin küsküyü onlara, acımayacaksın.
//edit: başlık komik ve absürd geldi, tutamadım kendimi. yaptığım tüm seksist tespitlerden dolayı elbette özür dilerim.


güzellik ideoloji ile değil genlerle aktarılır.
akpli anlayışın türbanlı kadınlar ise ben bir sürü dehşet güzel türbanlı kadın gördüm.
chp'nin kalesindenim.
böyle saçmasapan söylemler yapmayın.


chpde genlerin etkisi var. tkpli guzel kiz cok denk gelmedi ama mhpliler guzel.


Nagehan Alci guzel gibi. Zerre hazzetmem kendisinden, o ayri.


tek derdimiz de buydu zaten.. var güzel kız benim kuzenlerden biri baya güzeldir..


valla onu bunu bilmem de bilkent'deki türbanlılar cok güzel oluyor genelde lan. bası kapalı o kadar güzelse (ki arkdaslarımda onayladı) bası acık baya manken gibidirler herhalde. normal bası acık kızlardan ilgi göremiyoruz acaba muhafazakar ayağına onları mı denesem :P


araştıracak başka şey kalmamış sanırım. neyse anlayışla karşılıyorum, yaşananlar herkeste kafa yaptı.


@want2die çirkin de değil şimdi :)


cevabı gayet basit. chp burjuva partisi. zenginler güzel kadınlarla evleniyor, çocukları da güzel oluyor.


ne kadar sığsınız. insanların güzelliği, yakışıklılığı %10 allah vergisiyse %90 bakımlılıktan ileri gelir. bakım da genelde parayla yapılan bişey. yani zenginlik = güzellik.
bu tespiti yapamayıp parti parti bölme mantığı gerçekten gerizekalıca. bi de feminist kıllığı vs diyen çıkmış. öf, bu zeka kokulu platformda niye takılıyosam ben.


heteroseksüel kadınların güzellik konusunda ahkam kesmesini oldum olası anlayamadım. bu tamamen dürtüsel bir his. kadın göze güzel geliyorsa güzeldir, gelmiyorsa değildir. %90 allah vergisi %10 bakımlılık çok daha gerçekçi bir oran.


Yok lan eski kiz arkadasim akpliydi. Guzeldi allahi var. :)
