
dekan ile görüş. olmadı büt iste.


Tek ders sınavı var genelde. Senin gibi sadece 1 dersten kalmış mezun olabilecek durumda olan öğrenciler için yapılıyor. Bunu sorabilirsin yönetime, bilgi al.


Haksız not aldığını düşünüyorsan itiraz edebilirsin dilekçe yazıp. O zaman sınavın/ödevin değerlendirmesini hocadan başka biri yapar.


Eğer notunun az olduğunu düşünüyorsan yazılı olarak bildir isteğini. Ama eğer notunda sorun yoksa gidip bölüm başkanına söylersen garip bir durum olmaz mı? Kendimi hocanın yerine koydum. Çocuğun biri dersten kalmış. Bölüm başkanı bana çocuğu geçir falan diyor. Okuldan atılacağımı bilsem geçirmem. Hatta bir daha ders alsın hayvan gibi zor sorular sorar yine giçerimem.


istanbul universitesinde yunanca hocası vardı kadın , genelde sevilmeyen otoriter olmaya çalışan menapoz bir teyze , hani şahin k nın deyimiyle '' zannediorum tek eksiği y.rr.ktı'' derste ki bir sürtüşmemizde beni asla geçirmeyeceğini beyan etti kendisine cok güveniyordu bunu söylerken.. ertesi gün cep telefonumun video kaydını açtım kadının odasına girdim efendi efendi dünkü olay hakkında konusmak istediğimi söyledim kadın açık açık yüzlük kağıt bile versem geçirmeyeceğini söyledi.. cep telefonumun ekranını kadına çevirdim bu konuşmayı gerekli mercilerle paylaşıcağımı söyledim sonra iki dönem boyunca o kadının girdiği her dersi A ile geçtim !
