1- Havarayın yüksekliği ne kadar olacak. Sokak lamblarının dahi üstünde mi yer alacak ?
2- Yer altı metrosunun kazımı özellikle İstanbul gibi yapilaşma olduğu yerde sorun çıkarmaz mı ?
3- Aydemir Güler'in dediği gibi 'proje' sözüne bağımlı mıyız ?


 

1-evet
2-hayır
3-plan proje önemli. yıllardır projesizlikle yönetildiğimiz için bu durumdayız.

tantunisultansüleyman

Sarıgül ün procesi mi varmış?
Nereye yapacakmış o havaray ı? Cevap yok.
Yer altı metrosunun güzergahı nereler olacakmış? Cevap yok.
E bunlara proje denmez o vakit... Boş vaat denir. O yüzden üzerinde düşünmeye gerek yok...

ne nicki be

www.hurriyet.com.tr

Evet, projeleri var. İlk 5 sene için yapılması planlanan projeler belirtilmiş. Biraz Google ile sonuçlara ulaşılabilinir.

dessy

Keşke Sarıgül İzmirden aday olsaydı..

redeath

procesi yok projesi var zaten.

kimlerle uğraşıyoruz ya.

ozzpwnz

Ne nicki be yüzeysellikte akp seçmenlerini aratmıyorsun. Biraz adamların projeler için hazırladıkları videoları izle. Team sarıgül değilim ama bu tarz konuşulması da haksızlık.

gebere jackson

bitsin artık bizden başkası bunu yapamazcılık. para olduktan sonra her yerde her proje yapılabilir. yeter ki bu paralar hizmet için kullanılsın. yeter ki bu ülkeyi hırsızlar yönetmesin.

zvonimir

@ozzzpwnz
Ahahaa :) proce değil proje he mi?
@wide
80 yıldır yapılmayanı bu adamlar yolsuzluk yaptıkları halde dahi yapıyorlarsa, 80 yıldır bizi kim soydu acaba? ben bunu merak ediyorum asıl.

ne nicki be

1-öncelikle ne farkeder?
ve evet sokak lambalarının üzerinde olacak. şehrin silüetini falan bozmuyor çünkü gidip de beyazıta yapılmıyor, e-5'e yapılıyor, metrobüs hattının üstüne ve benzeri yerlere.
2-metro tünelleri genelde ana arterlerin altında oluyor, yani bu durumda üstünde pek bina olmuyor, şu anki mevcut metro hattını incelerseniz daha iyi anlarsınız demek istediğimi.
3-hayır değiliz, proje lafı koca bir yalan zaten, proje demek rant demek. Aydemirin bu konudaki konuşması çok güzeldi.

@ne nicki be; adam katıldığı her canlı yayında projelerin güzergahlarını-nereye yapacağını vs. anlattı zaten keşke izleseydiniz.
80 yıldır yiyenleri merak etmişsiniz, 80 yıl değil de 50 yıl diyelim. menderes-özal-demirel-çiller-yılmaz vs. yiyordu 50 yıldır, zamanında onlara oy verenler şimdi akpye oy verip 80 yılda yapılamayanı yapıyor diyor, aynı şeyleri demirel-özal-çiller için de söylemişlerdi. akpden sonra başka bir dangalak sağ aday gelecek ve bugün tayyip için yaptığınız güzellemeleri o adam için yapacaksınız.

de jure

@faaip de oiad
"istanbul'un kentsel gelişimine bakarsan İstanbul'un şu an ki bütün sorunlarının tek bir adam yüzünden ortaya çıktığını görürsün: Adnan Menderes.
bir de 80 yıldır yapılmayan demişsin de onlar neymiş merak ettim. malum marmaray projesi Ecevit-Bahçeli ikilisinin projesi. diğerlerini saymıyorum bile.
neymiş 80 yıldır yapılamayan söyle de bizde bilelim."
bunları diyen biri gelmiş bir de bana cahil demiş ya la:)

ne nicki be
1

mobil görünümden çık